2777
2789
عنوان

سو استفاده از عکسم

595 بازدید | 67 پست

بچه ها من تو اینستا پیج دارم که عکس و فیلم های دخترمو میزارم،بعد امروز دیدم گوشیم زنگ میخوره برداشتم یکی یکی فامیل هامون بودن ک میگفتن با کسی دشمنی داری؟ ،نگو یکی عکس دخترمو برداشته و گذاشته پروف پیج فیکش،بعد بیو فوق العاده زشت هم زده که زن فلانی ج ن د س،ک منظورش خودم باشه،بعد به یکی یکی فامیل هامون پیام داده که زن فلانی خرابه و با من بوده و خودتون دیگ تا ته شو بخونین حرفایی ناجور ،ب همسرم پیام داده می من با زنت بودم،تهشم عکس آلت شو فرستاد،یچه ها چیکار کنم؟زنک زدم پلیس فتا ولی جواب ندادن ،راهی هست که بتونم بفهمم طرف کیه ؟ اگ راهی بلدین بهم بگین لطفت یا اگ کسیو می‌شناسین ک بلده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای

خیر نبینه

الهی به مشکل بخوره 

پلیس فتا برو شکایت کن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

وای چ وحشتناک 

حتما آشناس

برو قسمت ورود ب حساب آیدیشو بزن فراموشی رمزو بزن دو رقم آخر شمارشو نشونت میده 

ببین شماره کیه 

من اینجوری مچ طرفو گرفتم پسج فیک زده بود اونم عکس منو گذاشته بود زنگ زدم جرش دادم پاک کرد

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

زنگ بزن صد و ده راهنماییت می‌کنن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.