2821
2789
عنوان

داداش رفیقم

95 بازدید | 5 پست

داداش رفیقم میخواست بیاد خواستگاری..ولی خب چون من هنوز سنم کمه و تازه دانشگاه رو شروع کردم ...بهش گفتم فعلا قصد ازدواج ندارم...اینم تا یه مدت هی هر شب زنگ میزد....یا پیامک میفرستاد ...منم جوابش رو نمیدادم بعد از یه مدت هم بلاک کردم./....از وقتی بلاکش کردم ...دیگه میاد جلو در دانشگاه وای میسه یا مثلا من بعد دانشگاه میرم کلاس زبان ...و خلاصه هر جا که میرم پشت سرم راه میفته....به پدرم هم گفتم....با پسر عمو هام رفتن سراغش...ولی اصلا ادم نمیشه...شب ها هم که از شماره های مختلف زنگ میزنه و من هی بلاک میکنم...رفیقم هم که کلا طرف داداشش هست...میگه داداش عاشقته چرا بهش جواب رد دادی....مگه چی کم داره..چرا دلش رو میشکونی....حالا پدرم میخواد از راه قانونی وارد شه..بریم برای شکایت....چون اسایش برام نذاشته

بهترین کار .کسی که احترام به خواسته ی ادم ا براش مهم نیست باید همین کار رو بکنی ‌‌سیمکارتتم عوض کن وسیمکارت به نام مادرت بگیر و به اون رفیق خودخواهتم شمارتو نده 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره...سیمکارتم رو 2روزی میشه عوض کردم

بهترین کار ..

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792