2789
عنوان

جراحی بینی 😩

91 بازدید | 16 پست

کیا بینیشونو عمل کردن ؟!

بیا بگن تا چن وقت رو ب بالا خوابیدن ؟؟

تا چن وقت باید مراقبت کرد 

و چن ماه چسب زدن ؟؟

از چسب زدن نترسیدید

من همش میترسم بد بزنم فرمشو خراب کنم 😩۲۴روز غمل کردم

از روز اول تا الان رو ب بالا میخابم ب دهلپ نشدم از ترس ک کج شه 😢

خوابام بی کیفیته سر میشه بدنم 

تو هر چقـدر سخت باشی زندگـی!من از تو سرسخـت تـرم 🫵🏼💪🏼

من  یک ماه و نیم رو به بالا خوابیدم حدودا دو ماه و نیم چسب زدم کلا هم خودم چسب زدم مشکلی هم پیدا نکرد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

من یک ماه و نیم رو به بالا خوابیدم حدودا دو ماه و نیم چسب زدم کلا هم خودم چسب زدم مشکلی هم پیدا نکر ...

دکترت گفت ک این مدت رو ب بالا باشی ؟؟ راضی از هستی از عملت ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکترت گفت ک این مدت رو ب بالا باشی ؟؟ راضی از هستی از عملت ؟؟

نه اون گفت ی ماه ولی من تا دو ماه هم باز رعایت می‌کردم اره خداروشکر راضیم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نه اون گفت ی ماه ولی من تا دو ماه هم باز رعایت می‌کردم اره خداروشکر راضیم

خب خداروشکر

پس منم بیشتر رعایت میکنم

ی ماه دیگم روش 😩

الان راحتی ؟؟ چن وقته عمل کردی ؟؟؟

خب خداروشکرپس منم بیشتر رعایت میکنمی ماه دیگم روش 😩الان راحتی ؟؟ چن وقته عمل کردی ؟؟؟

حدودا چهار ماه تا دو ماه رعایت کن که وسواس نگیری سرش 

حدودا چهار ماه تا دو ماه رعایت کن که وسواس نگیری سرش

ب سلامتی عزیزم

پس اون تایمای حساس و دیگه گذروندی

من هی تو اینه نگاه میکنم ک مبادا کج شده باشه یا نوکش افتاده باشه

ب سلامتی عزیزمپس اون تایمای حساس و دیگه گذروندیمن هی تو اینه نگاه میکنم ک مبادا کج شده باشه یا نوکش ...

تا یک سال یا یک سال و نیم ورم داره هیچیش مشخص نیست که

اره ولی خودمو میخام دیوانه کنم 😂

نه بابا وسواس نگیر

من چهار هفته رو به بالا خوابیدم برای چسب زدن دکترم گفت باید برای یک ماه هر هفته بیای مطب خودم چسب عو ...

خیلیم عالی 

برا منو بعد دوهفته گفتن خودتون بزنید و کاری نداره کلیپشم برام فرستادن از روش یاد بگیرم

خیلیم عالی برا منو بعد دوهفته گفتن خودتون بزنید و کاری نداره کلیپشم برام فرستادن از روش یاد بگیرم

دکتر من حساس و پیگیر هست 

گفت چون تا یک ماه بینی نَرم هست خیلی باید مراقب بود و با احتیاط چسب عوض کرد ، برای همین خودش انجام میده 

دکتر من حساس و پیگیر هست گفت چون تا یک ماه بینی نَرم هست خیلی باید مراقب بود و با احتیاط چسب عوض کرد ...

خیلی خوبه اتفاقا

منم ک اول میرم حموم تا قشنگ نرم بشه راحت دربیاد

ولی زدنش برام چالشه همش میترسم ک بد زده باشم

خیلی خوبه اتفاقامنم ک اول میرم حموم تا قشنگ نرم بشه راحت دربیادولی زدنش برام چالشه همش میترسم ک بد ز ...

فقط خیلی سفت نزن که جاش رَد میندازه 

کمی تحمل کنی زود تموم میشه ، من دوماه زدم کلا