2777
2789
عنوان

فقط دلم میخواد شب بشه بچم بخوابه

446 بازدید | 25 پست

تا یه ذره نفس بکشم روانی شدم از دست جبغ و گریه ها و فریادهاش زیر دو سال سنشه یکسره چسب شده بمن خستع ام بخدا دوسش دارم ولی. دیگه حالم از این چسبندگی بهم میخوره میخوام یه ذره از من دور شه یه ذره چسب نشه حداقل چند ساعت وای خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بچه م کوچیک بود همینو میگفتم آخر شب می گفتم خداروشکر امروزم تموم شد  

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

مگه میخوابندختر بزرگم ۹ سالشه فردا ۷:۱۵ باید بیدارش کنم۲۰ بار گفتم بخوابتو رختخوابه مگه میخوابه

فردا مگه ۵ شنبه نیست؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

منم یه روز مثل تو بودم الان پسرم 5 سالشه میره مهد میاد میگه اونجا دلم برات تنگ نمیشه اصلا 😂🤦🏻‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

واااااای منم پسرم الان ۲ ساله س 

ی روزایی حسرت خواب یا ی غذای گرم داشتم و دارم‌...ولی دریغ از ی لیوان ِآب ک کسی بده بهم.هییییییییی خدایا شکرت

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم