2777
2789
عنوان

مزاحم تلفتی

77 بازدید | 11 پست

یکی چند روزه واتساپ با خط های مختلف بهم پیام میده امشب ژنگ زد ریدم به خودم چیکار کنم خیلی میترسم اصلا نمیدونم کسخ عکس ایناهم داره

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

عکس چی داره؟

چی میگه؟

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نده .بلاک تا ابددددد ..بالاخره خسته میشه ..نمی‌خوام شمارشو سیو کنید ببینید عکسش کیه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

فقط میگه سلام با سه تا اکانت مختلف بعد میگم شما جواب نمیده

جواب نده دیگه 

بلاک کن 

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

جواب نده .بلاک تا ابددددد ..بالاخره خسته میشه ..نمی‌خوام شمارشو سیو کنید ببینید عکسش کیه

بابا بلاک کردم من چون اسنپ زیاد میگیرم میترسم اسنپی چیزی باشه خونمون بلد باشه 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
بابا بلاک کردم من چون اسنپ زیاد میگیرم میترسم اسنپی چیزی باشه خونمون بلد باشه

جواب نده حتی جواب سلام  پول نداره کل سیم‌کارت‌های مملکتو که بخره .وقتی جواب ندی خودش دوزاریش می‌افته خبری نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو