2777
2789

تجربی 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاسدهمی؟ فعلا درست رو بخون دری رو که مسلط شدی است های دهم رو شروع کن تاکید میکنم مسلط شدی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

هدف و دانشگاه مورد علاقت؟

ببین خیلی دلم نمی‌خواد دقیق بگم ولی دانشگاه خیلی خوب می‌خوام 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

دهم نهاییه برات ؟

نه فعلا که آموزش پرورش فقط یازدهم و دوازدهم رو نهایی اعلام کرده

من یازدهم تجربی‌ام‌. خودم پارسال فقط تشریحی‌ خوندم‌ و هنوز تست های دهم رو نزدم ‌تو هم فعلا تشریحی بخون ولی حتما تابستون تست های دهم رو بزنشون‌.

سوالی داری خوشحال می‌شم‌ کمکت کنم‌.✨️

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

من یازدهم تجربی‌ام‌. خودم پارسال فقط تشریحی‌ خوندم‌ و هنوز تست های دهم رو نزدم ‌تو هم فعلا تشریحی بخ ...

وای من این همه خوشبختی محاله یه عالمه سوال دارم 😂

زیست چطور درصد بالا بزنم ؟ 

ویدیو لازمه ببینم یا فقط کلاس مدرسه کافیه ؟

اگه از الان بخونم واقعا رتبه خوب میارم؟

[QUOTE=401ا151137]وای من این همه خوشبختی محاله یه عالمه سوال دارم 😂 زیست چطور درصد بالا بزنم ؟  ویدیو لا ...[/QUOTE]

آره هر چی می خوای بپرس‌. :)

سوال خوبی پرسیدی‌. اتفاقا من نقطه قوتم‌ زیسته‌ و دبیر‌مون‌ همیشه ازم تعریف می کنه‌ و‌ می‌گه‌ زیست‌ رو‌ می‌تونی‌ خیلی‌ بالا‌ بزنی‌.

ببین برای زیست اول ی دور کتاب رو کامل بخون و نکات شکل ها هم کامل مسلط شو‌.( شکل های کتاب خیلیییییییی مهمن بیشتر سوالای کنکور از شکل ها میادش‌ ) بعد برو سراغ جزوه معلم و اونم کامل بخون‌. بعد برو سراغ کتاب تست و شروع کن زدن تست های زوج ( دبیرمون می‌گه‌ چون‌ تست‌ها‌ خیلی‌ زیادن‌ لازم‌ نیست همه‌ش‌ رو ‌بزنین‌ ) بعدم کامل تست هارو از پاسخنامه‌ تحلیل کن‌‌.

برای زیست ویدئو لازم نیست ببینی خیلی وقتت رو می‌گیره‌.

بله صد در صد‌. هنوز اول راهی‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

وای من این همه خوشبختی محاله یه عالمه سوال دارم 😂زیست چطور درصد بالا بزنم ؟ ویدیو لازمه ببینم یا فق ...

یه چیزی هم بهت بگم‌، از الان زیاد سخت نگیر‌ چون تا دوازدهم کم میاری‌. من تو فامیل داشتیم دهم یازدهم خیلی سخت گرفتن دوازدهم هیچی نخوندن چیزی قبول نشدن‌.

یه چیزی هم بهت بگم‌، از الان زیاد سخت نگیر‌ چون تا دوازدهم کم میاری‌. من تو فامیل داشتیم دهم یازدهم ...

مرسییی 

امیدوارم به رشته دلخواهت برسی🩷

مرسییی امیدوارم به رشته دلخواهت برسی🩷

خواهش می‌کنم‌.

البته نمی‌گم‌ نخون می‌گم‌ انرژی ت رو بذار روی یازدهم و دوازدهم‌.

الان من ک یازدهمم‌ واقعا‌ خیلی سخت تر از دهمه‌.

مرسی عزیزم‌.💚 همچنین تو‌‌. هدفت چه رشته ایه‌؟