konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 عنوان گوشی چی بخرم سامسونگ یا شیائومی 46 بازدید | 4 پست سلام دوستان من میخوام گوشی بخرم هزینه ای هم که میتونم بکنم نهایتش ۳۵ میلیونه و واقعا گیجم که چی بگیرم میشه راهنماییم کنین؟ کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد! 1404/08/21 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
topak17 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 166 شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس بگیر من گرفتم واقعا راضیم .. گوشی سامسونگ خواستم بگیرم گفت 54 میلیون
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس بگیر من گرفتم واقعا راضیم .. گوشی سامسونگ خواستم بگیرم گفت 54 میلیون سلام عزیزممبارکت باشه آره گوشی های سامسونگ گرونن منم امروز رفتم چند جا پرسیدم گفتن شیائومی عمرش کمتره و پردازنده اش خیلی قوی نیست نمیدونم اصلاشما از سامسونگ اومدین رو شیائومی یا از اول شیائومی داشتین؟ کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
topak17 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 166 سلام عزیزممبارکت باشه آره گوشی های سامسونگ گرونن منم امروز رفتم چند جا پرسیدم گفتن شیائومی عمرش کمتر ... من سامسونگ داشتم اولش ، چند سال سامسونگ داشتم واقعیتش بعد یه مدت هنگ میکردن
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 من سامسونگ داشتم اولش ، چند سال سامسونگ داشتم واقعیتش بعد یه مدت هنگ میکردن منم سامسونگ A10 داشتم ۶ سال بدون آخ گفتن کار کرد الان صد تا مدل در اومده آدم میمونه چی بگیره🥲از طرفی من دوربین واسم مهمه و شیائومی ۲۰۰ مگاپیکسله ولی از لحاظ عمر هم میگن سامسونگ بهتره🤯مرسی بابت راهنماییت و وقتی که گذاشتی عزیزم ❤️ کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!