2789
عنوان

بعد ازدواج

104 بازدید | 8 پست

سلام 

از نظر خانوم ها این خوبه که یک مرد کلا احساسات ش رو بیان کنه البته منظورم فقط احساس دوست داشتن نیست مثلا بیاد خونه بگه من وقتی همسرم رو می بینم خستگی از تنم بیرون می‌ره و.

من احساس میکنم وقتی یک مرد احساساتش رو میگه یا جوری کوچیکه میشه بوده میشه و احساس بدی به طرف مقابلش منتقل می‌کنه درسته فکرم به نظرتون یا نه؟

احمقی؟؟!

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این احساستون از غرور مردونه و طبیعت جنس مرد  هست 

اما گاهی مرد بگه خانمش خیلی  ذوق میکنه ودوست میداره و این باعث گرمی و صمیمیت و استحکام و دلگرمی بینشون میشه 

و از نظر خانم این جور بیان احساسات مرد یعنی اینکه همسرش بهش محبت و عشق میورزه و دوستش داره 

خدا رو شکر که همچین همسری داری چرا فکر میکنی اشتباهه ؟! حس میکنم پدر یا برادرتون احساساتشون رو بیان نمی‌کردن؟! یا فکر میکنی مردا بی احساسن؟!

اتفاقا اینقدر احساس دارن ولی متاسفانه به خاطر تربیت اشتباه بلد نیستن بیان کنن ولی از دهه ۷۰ به بعد به مرور درست شد