2777
2789

از چالش اینستا برداشتم 

اونایی که همیشه نمره خوب داشتن از زندگیشون بگن شغل و کار و بقیه 

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه زمانی شاگرد اول بودم  الان  بچه داری میکنم دیپلمم ب زور گرفتم چون ازدواج کردم 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
من حزو درسخونا بودم روده تحریک پذیر گرفتم چند بار خودکشی کردم تو زندگی م شکست خوردم حتی نمیتونم خرج ...

دانشگاه رفتی ادامه دادی 

فشار خانواده داشتی مگه که خودکشی کردی !

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

من جزو شاگرد اول دوما بودم کل دوازده سالو معلما همیشه میگفتن این ی... میشه حتما یکیشون یکی از کتابای دانشگاهشو با امضاش بهم داد یادش بخیر جزو محبوب ها بودم 

عرضم به خدمتت 17/16بزور شوورم دادن و اونم نذاشت کنکور بدم الان مشغول بچه داری و بدبختی و مار شوهر داری ی عدد دهه 80ام