2777
2789
عنوان

معانه تو مطب ماما

92 بازدید | 11 پست

دوستان اون وسیله معانه که اسمش اسپكولوم هست مگه یکبار مصرف نیست؟ امروز تو مطب دیدم اون وسیله رو احساس کردم همیشه از همون برای همه بیمارا استفاده میکنن اخه از پلاستیک در نیاورد و اینکه بعدش دور ننداخت🥺 شما دیدید چنین چیزی؟ 

(◠‿◕) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ضد عفونی کرد لابد

ربطی نداره 

هرچقدر هم ضدعفونی کنه بازم کثیفه و بهداشتی نیست 

ممکنه باعث هزارتا بیماری بشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ربطی نداره هرچقدر هم ضدعفونی کنه بازم کثیفه و بهداشتی نیست ممکنه باعث هزارتا بیماری بشه

نه لزوما یکبار مصرف نیست

بعضی هاشون چند بار مصرفه

یسری دستگاه های ضد عفونی مثل هود و اینا کامل ضد عفونی میکنه

ربطی نداره هرچقدر هم ضدعفونی کنه بازم کثیفه و بهداشتی نیست ممکنه باعث هزارتا بیماری بشه

🙄🙄با فرمالین میشورن مثل سری سونو واژینال که روکش نمیکشن روش بعضی جاها 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن