2777
2789
عنوان

نفرين 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جور کن ،ببر پرت کن تو صورتش.

اصلا شما چطور تونستی کمک یه مرد غریبه رو قبول کنی؟!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

والا صد تومن سرمایه و‌زندگی مارو خوردن و رفتن تازه اونم همش قستو قرض بود پوله، الان یارو تو جزایر قناری داره کیفشو میکنه😕

اختلاس گرام ک حق تک تک ملتو خوردن الان تو کانادا دارن جوج مییخورن با نوشابه😒

اگه درحقش ظلم کرده باشین و اون مظلوم باشه (ک با توجه ب چیزی ک گفتین بعید میدونم مظلوم باشه ) میگیره ...

ظلم يعني چي؟ من حتي نگفتم پول ميخوام خودش گفت من ميدم حتي اون موقع هم گفتم من ندارم بهت برگردونم گفت نميخوام 

بعدش شروع كرد به زدن بعضي حرفا 

كه من گفتم ميدم بهت فعلا ندارم 

اونم خيلي نفرين كرد البته خودمو نه عزيزانمو

گفت خرج سزطانشون بشه 

😔😔😔😔

ظلم يعني چي؟ من حتي نگفتم پول ميخوام خودش گفت من ميدم حتي اون موقع هم گفتم من ندارم بهت برگردونم گفت ...

خب منم گفتم ک با توجه ب حرفای اول تاپیک بعید میدونم مظلوم باشه. 

با توجه ب این ک میگین ازش درخواست نکردین و خودش با اختیار اومده داده و شما گفتین ک ک الان ندارین ک پس بدین احتمالا میخواسته شما رو مدیون کنه و تحت فشار بزاره ک ب خواستش عمل کنین

ب نظر من نفرینش الکیه

بهش فکر نکن و چیز منفی رو واسه خودت جذب نکن😊

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
مرسي ♥️

قربونت😘

ان شااله ک خودت و عزیزات همیشه سالم باشین و ان شاالله ک ب زودی بتونی قرضت رو بدی و زیر دین همچین آدمی نباشی. 😉

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
ظلم يعني چي؟ من حتي نگفتم پول ميخوام خودش گفت من ميدم حتي اون موقع هم گفتم من ندارم بهت برگردونم گفت ...

بهش بگو دعا گربه سیاه بارون نمیاد

نفرین ناحق میكنه به خودش برمیگرده

هر چه کنی به خود کنی

من به این نتیجه رسبدم که نفرین های من خیلی خوب میگیره.

یه جایی کار میکردم که بعد ۲ سال بیمه نکردن و قرارداد دائم نبستن منم اومدم بیرون ولی ۳ نفر دیگه موندن و بیمه شدن. خیلی نفرین کردم. بعد ۲ سال تعطیل شد و همشون بیکار شدن.

یه خانمی دخترش زود عروس شد و من موهامو کوتاه کرده بودم (بدون هیچ غرضی) بهم گفت زورش به هیچی نرسیده به موهاش رسیده! دخترش بعد ۵ سال طلاق شد.

یه خانمی بهم تیگه انداخت که شوهر پیدا نمیکنی همش درس میخونی. دختر خودشم نه درس خوند نه شوهر کرد!!

یه سری مشکلاتی تو خونوادم پیش اومد که یکی از فامیلا به مامانم گفته بود بابام زن گرفته!! نفرینش کردم و بعد ۴ سال دخترش بعد ۲۰ سال زندگی از شوهرش جدا شد و نوه های دخترشم نفرین کردم مجرد بمونن که همه مجردن. و کل فامیل رو هم نفرین کردم که چند تا طلاق پشت هم پیش اومد اونم زن و شوهرای ۵۰ ساله!

الکی مثلا باردارم 🤣🤣
من به این نتیجه رسبدم که نفرین های من خیلی خوب میگیره. یه جایی کار میکردم که بعد ۲ سال بیمه نکردن و ...

چي بگم والا 

من چون هيچ وقت كسي رو نفرين نميكنم و از خدا ارامش ميخوام واسه همه حتي اگه كسي قلبمو بشكونه