2777
2789
عنوان

وام گرفتن

164 بازدید | 30 پست

سلام بهترین و آسونترین  راه گرفتن وام بلند مدت  با سود پایین چیه باید چیکار کرد؟؟؟کسی میدونه؟ 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانک مهرایران ،پول بزارید به حساب براساس کارکرد وام بگیرید

چند ماه باید پول بزاریم ؟ 

گذاشتن پول در بانک رسالت بعد ۳ یا۴ماه وامتو میده سودش ۴ درصده یا صندوقای قرض الحسنه بدون سود وام مید ...

من قبلا گذاشتم پول الان تو سامانه مرآتش خیلی گیرای خاص داره مثلا باید فیش حقوقی یا مدرک خاصی بزاری که بفهمن داراییت خوبه یا مدرک شغلی باید بزاری خب من دانشجو ام از کجا بیارم

برید بانک مهر و مبلغی که نیاز دارید بگین راهنمایی تون میکننتا ۲۰۰میلیون وام دارن.

مممون از شما فکر کنم بالای ۶ماه باید پول بخوابونیم درسته؟

من قبلا گذاشتم پول الان تو سامانه مرآتش خیلی گیرای خاص داره مثلا باید فیش حقوقی یا مدرک خاصی بزاری ک ...

ما خودمون تاحالا از رسالت وام نگرفتیم فقط اطرافیان گذاشتن ولی صندوق قرض الحسنه گذاشتیم دوتاضامن میخاد که سخت گیری هم نداشت کارمند وفلان فقط فیش حقوقی داشته باش ویه برگه چک همین