2777
2789

یه شب خواب دیدم ریه ام رو از دهنم آوردم بالا 

دیشب خواب دیدم گوشواره هام افتاده و گمشده یکیش رو پیدا کردم ولی یکیش نه 

زندگیم همیشه مشکلاتی داشته ولی دو ماهی هس بیخود سر چیزای کوچیک از چشم شوهرم افتادم اصلا حرف معمولی میزنم عصبی میشه یه چیزی ازش در میاره 

به نظرتون برامون دعا گرفتن

تعبیر خوابم چیه

من اصلا دوس ندارم زندگیم بهم بخوره 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا چه دعا باشه یا نباشه ولش کن برای درست همه چی یه مدت با حضور قلب  قرآن بخون .سوده واقعه و یس و الرحمن و و سوره طلاق برای رفع مشکلت با همسرت .به خدا پناه ببر جوابشو میگیری

شاید ایت الکرسی بخون و کل کل نکن با شوهرت..با صدای اروم صحبت کن باهاش

اصلا هر جور صحبت کنم چشماش رو چپ میکنه نفس عمیق میکشه همه جوره بدش میاد 

حالا چه دعا باشه یا نباشه ولش کن برای درست همه چی یه مدت با حضور قلب قرآن بخون .سوده واقعه و یس و ا ...

دیگه از خدا هم بریدم هر چی زجه زدم انگار نه انگار 

ناراحتیم اینه منی که نه کار به کسی دارم نه به کسی آزاری رسوندم چرا انقدر بیخود زجر میکشم دیگه از زور غم روانی شدم هر شب تا مرگ میرم و برمیگردم 

خوابات تعبیر ندارناصلا خواب ها بیشتر از این که تعبیر داشته باشن، از ضمیر ناخودآگاه ما میان و به حال ...

اینو قبول دارم ولی تو گوشی زده بود گوشواره گم شدن یعنی جدایی این حرفا چرا باید یکدفعه من اینو ببینم دقیقا شبی که دعوامون شده 

دیگه از خدا هم بریدم هر چی زجه زدم انگار نه انگار ناراحتیم اینه منی که نه کار به کسی دارم نه به کسی ...

اگه دعایی هم در کار باشه اثرات اونم هست نمیزارن با خدا و قرآن انس بگیری .چون راحت به آرامش میرسی .بدون گلایه کردن بدون از خدا بهش نزدیک شو .شکر گزارش باش ببین چطوری تو زندگیت آرامش رو حس میکنی .ما آدما فقط با گلایه و طلب کارانه با خدا حرف میزنیم جایگاهمونو نمیدونیم .باور کن همه مشکلاتی دارن فقط شکلشون با هم فرق داره