2777
2789
عنوان

با دوست بی حیا چیکار میشه کرد

168 بازدید | 20 پست

من دیدم دوستم تو اینستا یه استوری close friend گذاشته که فقط یک سری میتونن ببینن. با تاپ کوتاه و تنگ چاک سینه هاشم قشنگ معلوم همه سینش معلوم بود اخر فیلمم زبونشو اورد بیرون چرخوند به یه حالتی.. بعد رفتم از دوست پسرم پرسیدم که تورو جز لیست هاش گذاشته گفت آره منم دیدم استوریشو. چه دلیلی داره دوست پسر منو بزاره خب جز اون لیست که ببینه؟ اگه دعوا راه ننداختم با دوستم سر اینه که دوستم و دوست پسرش مارو باهم آشنا کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ۳ ماه پیش دوستم با دوست پسرش منو دوست پسرمو اشنا کردن باهم زشت نیس؟

نه دیگه قصد اشنایی هم براتون گذاشته الان بحثت سر چیه؟

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

😐چ ربطی به اشنا کردنتون داره؟! پس فردا با دوس پسرت ببینیش میخای بگی اینا مارو باهم اشنا کردن زشته اگ چیزی بگم😐دختره مرض داره عین روز روشنه بعد تو موندی تو رودروایسی

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
😐چ ربطی به اشنا کردنتون داره؟! پس فردا با دوس پسرت ببینیش میخای بگی اینا مارو باهم اشنا کردن زشته ا ...

اخه من مشکلم ابنه که دوستم دوست پسر داره دوست پسرشم دوس صمیمی دوست پسر منه اگه اینکارو بکنم میگن این آدم تهمت زده