2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من خودم از اینکه ی چیز خارجی به صورتم تزریق بشه میترسم که ضرری داشته باشه وگرنه جای جوشم دار ...

سلام عزیزم . بهترین روش برای از بین بردن جای جوش و پر کردن ناحیه های فرو رفته تزریق چربی  می باشد و اگر این تزریق چربی همراه با سابسیژن انجام شود یعنی ابتدا لایه های زیر پوستی به وسیله ی سابسیژن از هم باز شود و سپس تزریق چربی همزمان صورت گیرد بسار مناسب می باشد. تزریق چربی برای شما که نگران این موضوع هستید که ماده ی خارجی وارد بدن شما نشود بسیار مناسب است زیرا چربی از بدن خود شما گرفته می شود و سلول زنده مجددا در ناحیه ی صورت شما تزریق می شود . در کلینیک دکتر اکبر بیات تزریق چربی دائمی بوده و تنها با یکبار تزریق به خواسته ی خود خواهید رسید اما در کنترل وزن خود باید دقت زیادی داشته باشید با مراجعه به سایت دکتر اکبر بیات و مشاهده ی عکسهای قبل و بعد از جراحی تزریق چربی با روند کاری دکتر بیشتر اشنا خواهید شد.

پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونیس 

قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :

بلفاروپلاستي 450 هزار تومان

رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان

رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومان

هایفوتراپی و لیزر مو

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

سلام به همه و شیرازی های عزیز.

تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین مراکز تزریق ژل و بوتاکس شیراز رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل و آدرس و مسیر یابی روی نقشه تهیه کرده.

برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.

لیست بهترین مراکز تزریق ژل و بوتاکس شیراز در سایت کارشد

امیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.

راضى بودى از ميكرو؟واقعا تاثيرش چقدره؟منم قراره ميكرونيدلينگ كنم ..درد داره؟ پوستت تا چند روز قرمز ب ...

عزیزم من پیش دکتر واعظ زدم تو سعادت آباد. خیلی کارشون عالیه. چندساله میرم پیششون. 

جهت مشاوره رایگان پزشکی به پیج اینستاگرام خانم دکتر واعظ مراجعه کنید و جواب سوالات پزشکی خودتونو در اسرع وقت بگیرین. آدرسش dr.vaez

سلام اره ژل اسکار رو شما میگین برای جای اسکار . هم میتونین ساب سیژن کنین هم ژل زنین هم لزر همه اینارو نیلفروش زاده تو پکیج انجام میده باز باید زنگ بزنی بپرسی هزینرو اینارو ولی خیلی خوب جواب میده مخصوصا ساب سیژن حتما یه امار از کلینیک جردن دکتر نیلفروش زاده بگیر

ساب سیژن خیلی عالیه قشنگ  از زیر پوست کار میکنه چسبندگی بین پوست و زیر گوست رو از هم جدا میکنه. ژل هم کمک کنندس لیزر فرکسلک خوبه . اینارو پکیجیشو کلینیک جردن من پسرعمم انجام داد راضیم بود عکسم میگیرن قشنگ تغیرت مشخصه

برای تزریق ژل من فقط کلینیک موگه رو قبول دارم 

خیلی کاراشون نچرال و طبیعیه. من خیلی خیلی از کاراشون راضی ام 

ادرس سایتشون رو هم دارم میدم هر کی خواست بره سر بزنه

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲