حناجیگر مدیر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 عنوان تزریق ژل | مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 40 پست سلام دوستان.کی تا حالا واسه جای جوشاش ژل تزریق کرده؟راضی بودید؟ 1397/02/02 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدآرزو عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 2549 عزیزم میکرونیدلینگ عالیه.ب دکترت بگو ببین چی میگه.مال من خیلی بهترشد.سابسیژن هم رو جای جوش مخصوصا عم ... باشه ممنون جلسه ای چنده
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 باشه ممنون جلسه ای چنده عزیزم من قبلا پیش یه دکتری میرفتم باسوزنش۲۷۰ویه بارم۲۵۰دادم باتخفیف.ولی الان توبیمارستان یه دکترمتخصص انجام میده ک دوجلسه رفتم پیشش۱۱۴.سابسیژن هم رفتم۱۱۴.تزرق ژل هم هزینه تزریقش گف همینه
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 حالا بازم تحقیق کن به حرف ی دکتره پوست اعتماد نکن از چندتا دکتر بپرس نمیدونم شایدم من ... تو نت خوندم عزیزم چیزبدی ندیدم درموردش
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 عزیزم من قبلا پیش یه دکتری میرفتم باسوزنش۲۷۰ویه بارم۲۵۰دادم باتخفیف.ولی الان توبیمارستان یه دکترمتخص ... دكتر منم گفت ٢٠٠ احتمالا با سوزنش ميشه ٢٥٠كار دكتر مطبت بهتر بود يا بيمارستان؟ اگه بيمارستان راضى بودى منم برم همونجا كه قيمتشم پايين تره ..ادرس ميدىگفتى خط افتاد رو صورتت چرا؟ شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 بستگی ب انصاف دکتراداره عزیزم هزینه میکرونیدلینگ
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 بستگی ب انصاف دکتراداره عزیزم هزینه میکرونیدلینگ مطب اين دكترم تو اندرزگو ..خيلي بالا ميگه كلا چون مطبش بالاس اون يكى مطبش وليعصره ولى ميكرونيد رو مطب بالاش انجام ميده شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 دكتر منم گفت ٢٠٠ احتمالا با سوزنش ميشه ٢٥٠ كار دكتر مطبت بهتر بود يا بيمارستان؟ اگه بيمارستان راضى ... عزیزم بستگی ب دکترت داره نمیدونم خطه کی افتاد.مطبه دقتش بالاتربود.دکترمطبه دیگ رف منم رفتم پیش اون یکی متخصصه.البته دکترمطبه متخصص نبودا دوره اینادیده بود.عزیزم بستگی ب دکترداره بازم میگم.شایددکتربیمارستان کارش بهترازمطب باشه.بپرس از اینو اون
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 عزيزم اسم دكتر و بيمارستانى كه ميرفتى روبگو تا من تصميمو بگيرم شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 عزيزم اسم دكتر و بيمارستانى كه ميرفتى روبگو تا من تصميمو بگيرم استان فارسی شما؟
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 عزیزم بستگی ب دکترت داره نمیدونم خطه کی افتاد.مطبه دقتش بالاتربود.دکترمطبه دیگ رف منم رفتم پیش اون ی ... دكتر منم متخصصه اما مثلا وقتى ليزر كردم ديدم بيمارستان خيلي بهتر بود انجام ميدادم هزينه اش كمتر ميفتاد اينا انگار پول جاى مطب رو هم ميگيرن شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 نه فكر كردم تهرانى شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 دكتر منم متخصصه اما مثلا وقتى ليزر كردم ديدم بيمارستان خيلي بهتر بود انجام ميدادم هزينه اش كمتر ميفت ... دیگ مطب بهرحال هزینش بهتره.من میخاسم لیزرفراکشنال انجام بدم ولی انگار ازبین رفتن زخماش و قرمزی بعدش بیشترزمان میبره
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 دیگ مطب بهرحال هزینش بهتره.من میخاسم لیزرفراکشنال انجام بدم ولی انگار ازبین رفتن زخماش و قرمزی بعدش ... من از ليزر ميترسم استانه دردمم پايينه شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
حناجیگر مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 من از ليزر ميترسم استانه دردمم پايينه منم استانه دردم خیلی پایینه ازبعدازلیزرهم میترسم اززخماش و اینا