2777
2789
عنوان

میدونی ویژگی بارز اصفهانیا چیه

1262 بازدید | 104 پست

ویژگیشون خساست یا اقتصادی بودنشون نیست اینو خیلی از شهرا ایران هم همین مدلن مثلا میگن مردم فلان شهرا خسیسن واقعا هم همینه خیلی جاها از اصفهان بدترن 

که خب درسته نمیشه کلمه خساست رو به مردم یک شهر نسبت داد 

اما این ویژگی که میگم مال خود اصفهانی جماعته ومردم هر شهر ابن مدل نیست 

مثلا داری باهاشون خیلی خوب و خوش حرف میزنی مشکلی هم نداری یهو وسط حرفاش یجور بهت میچسبونه که تاچند روز فقط میسوزی 😂😂

کلا با تیکه و کنایه حرف زدن یه حرف سنگین انداختن به بقیه معروفن یجور که نفهمی از کجا خوردی و به چه دلیل الان تیکه شنیدی دیگه هنر حاضرجوابیشون هم که زبانزده

اها راستی خیلی تجملاتی ان اینو از جهیزیه ها سنگینی که به عروس میدن میتونید بفهمید و اکثریا اهل پز دادنن پز پزوعن

پ.ن:اصفهانیا نریزید تو سر من که واقعیته 😂من خودمم اصفهانم همه اطرافیان و دوستا قبول دارن اینی که گفتم 😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

به عنوان یک اصفهانی تکذیب می‌کنم 😁

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ی تو ام اگه‌ تونستن مثل اصفهانیا جهیزیه بدن

اینکه جنجال نداره😁

متاهل و متعهد💍❤️ ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 خدایاشکرت به تمام خواسته هامون در کنار هم رسیدیم💚🤲🏻

نمی صرفد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

زبون دراز که قبول دارم چون زیاد دیدم بخصوص زنها و دخترها ...

ولی همه مثل هم نیستن ...

والا خیلی بی عقلن اونایی ک یه ویژگی رو به قومیت ربط میدن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خسیس نیستند اینجوری هم که گفتی نیستند همه جا آدم خوب و بد هست ولی خداییش اصفهان از لحاظ مهمون نواز خرج کردن خیلی هم خوب هستند آدمهاش خونگرم مهربونم اگه اعصبانی زیاد بشند تیکه چیزی بندازن وگرنه خوش مشرب و دست فرمونشون هم خوبه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
به عنوان یک اصفهانی تکذیب می‌کنم 😁

خودمونیم زبان اصفهانیا پر از نیش نیس؟؟؟،

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
حالا کاری ندارم من چند نفر دیدم اصفهانی چرا انقدرررر بی حالن بی جونن انگار همش خستن رنگ و رو پریده . ...

خواهر اب ک افتضاح، هوا که الوده، مواد غذایی ک داغون، انرژی منفی تو شهرو ادمها زیاد، شهر شلوغ دیگه نایی برای جوونها نمیمونه ...امار ام اس تواصفهان بیشترینه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....