2777
2789
عنوان

دارم میسوزممم😭

177 بازدید | 16 پست

دخترم سه ماهشه از ده روزگیش گریه هاش شروع شد یعنی سه ماهه شبو روز دخترم گریه میکنه چون ریفلاکس داره و شیر هی برمیگرده تو گلوش و بالامیاره هربار بعد شیر ...شیر خودمو میدادم نمی‌خورد هی سرشو برمیگردوند گریه میکرد هی من میگفتم گرسنه اس ..اپرازول هم میدادم تاثیری نداشت صورتش دونه هم می‌ریخت دکتر رفتم گفت حساسیت پروتئین گاوی داره رژیم بگیر دوماه رژیم گرفتم هیچ تاثیری نداشت دیروز رفتم دکتر گفت باید شیرتو قطع کنی شیر خشک آلفامینو بدی اونم ثبت کنی سهمیه ایه اونم خیلی تلخه از صبح دارم بهش شیر خشک میدم شیر خودمم میدوشم که خشک نشه تا دوهفته ببینم چی میشه ...خیلیییی ناراحتم کلا کارم شده گریه من دوست داشتم بچم شیر خودمو بخوره ...شما تجربه ای دارین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتی دقیقا خواهر منو توصیف میگردی

خبلی سخته بخدا از درون دارم میپاشم ولی دوس دارم دخترم خوب بشه آروم بشه ...بخدا دیروز تو مطب دکتر همه بچه ها آروم بودن فقط دختر من داشت جیغ می‌کشید اصلا خواب نداره فقط گریه میکنه ....خواهر شما چیکار کرد عزیزم خوب شد بچش

عزیزدلم همه اینا یه روزی تموم میشه شیر خودتم لا به باش بهش بده... نزار شیر خودت خشک بشه.

الفامبنو هم اولش یه حبه قند انداز توش بخوره بعد کم‌کم عادت می‌کنه دیگه قند حذف می‌کنی.

نگران نباشه خدا بزرگه تموم میشه این روز های سخت 

منم تا یک‌سالگی پسرم رژیم بود همش برنج مرغ می‌خوردم خیلی چیزها نخوردم تا شیر خودم داد و بیشتر پسرم مشتاق به شیر خودم بود... و بعد یک‌سالگی حتی خودشم شیر پاستوریزه خورد و واکنشی نداشت.

شیر خودت باید کامل رژیم رعایت کنی حتی کیک بیسکوییت که توش شیر خشک داره نخوری.

سیب زمینی و برنج و نان و مرغ اینا بخوری خرما بخوری... ولی کامل لبنیات و آبمیوه های صنعتی و خوراکی هابی که توش شیر خشک داره و ادویه مثل فلفل اینا حذف کنی. فست فود حذف کنی نوشابه و دلستر حذف کن.

تخم مرغ هم امتحان کن ببین حساسیت نداد بخور 

سیب و گلابی بخور 

پرتقال اسیدیته بالایی داره بهتره نخوری

الان دیگه مشکلی نداره با اون شیرخشکه؟

از صب که خورده بالا میاره ولی آروم تره حداقل دوبار خوابیده از صب ‌....دکتر گفت تا دوهفته طول میکشه بدنش به شیر خشک عادت کنه و حالش خوب بشه

بچه خواهر منو گفتی الان ک رفته تو هفت ماهگی ی درجه گریه کردنش بهتر شده صبر داشته باش خوب میشه 

خواهرم تا سه ماهگی شیر خشک بهش داد و شیر خودش بعد الان شیر خودش میده ولی همه چیز پرهیزه ی چای ساده بخور بالا میاره و صورتش جوش میزنه

عزیزدلم همه اینا یه روزی تموم میشه شیر خودتم لا به باش بهش بده... نزار شیر خودت خشک بشه.الفامبنو هم ...

بخدا بیست روزه دقیقا فقط برنج و مرغ و میخوردم صبونه هم خرما و گردو ...اصلا فرقی نکرد من از خدامه فرق کنه اصلا من هیچی نمی‌خورم بخدا 

خبلی سخته بخدا از درون دارم میپاشم ولی دوس دارم دخترم خوب بشه آروم بشه ...بخدا دیروز تو مطب دکتر همه ...

کاملا درکتون میکنم که دارید از چه سختی عبور میکنید ولی میگذره نگران نباشید 

الان اون بچه دیگه بزرگ شده ولی وقتی نوزاد بود شبانه روز گریه میکرد و رفلاکس داشت تا چهار ماهگی از گریه هلاک شد بچه همه ی دکترا میگفتن کولیک داره و داروی کولیک بهش میدادن تا وقتی که یه دکتر رفلاکس رو تشخیص داد و بهش آمپرازول داد تا یکمی گریه هاش بهتر شد 

بعدش معذرت میخوام اسهال خونی گرفت و فهمیدیم که به پروتئین گاوی حساسیت داره و دکتر بهش از همین شیر خشک های رژیمی داد ولی چون مزه ی خوبی نداشت و اون بچه هم دیگه سنش زیاد شده بود متاسفانه به اون شیر عادت نکرد و تنها راه این بود که مادر رژیم بگیره و لبنیات نخوره تا اون بچه با شیر مادر آروم شه که به خاطر همین موضوع مادر ریزش مو گرفت و و چون لبنیات نمیخور. از لحاظ کلسیم هم ضعیف شد. ولی گذشت

الان هم که بزرگ شده و ۶ سالشه هنوز معدش به استامینوفن و آنتی بیوتیک حساسیت داره و وقتی میخوره بعدش بالا میارش چه قرص چه شربت

مجبوره دارو هارو خوراکی مصرف نکنه که مثلا تزریقی باشه که بچه خیلی اذیت میشه😓