2777
2789
عنوان

دروغه یانه

113 بازدید | 8 پست

پارتنرم حس میکنم همش بهم دروغ میگه...ینی یجورایی کل حرفاش دروغه هیچیو راستشو نمیگه...مدرکی هم برای اثبات اینکه دروغ میگه ندارم ولی شدیدا حس میکنم با قلبم که ی روده راست تو شکمش نیست

بنظرتون چرا انقدر حسم بهش منفیه

الان کات هستیم ولی احتمالش هس برگردیم به هم باز

بنظرتون به حسم اعتماد کنم یا نه حس کاذبه

خواهرم نگاه نکن هیچ وقت حش ششم دخترا بهشون دروغ نمیگه من هر وقت ب حسم اعتماد کردم همیشههععع همونطور بوده بزار بره بعد میفهمی ک خودت در ارامشی ارامشی ک الان داشته باشی خیلی بهتره تا اینکه بگی کاش قبلا اینکار کرده بودم میدونی ک هیچی ب قبل بر نمیگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرم نگاه نکن هیچ وقت حش ششم دخترا بهشون دروغ نمیگه من هر وقت ب حسم اعتماد کردم همیشههععع همونطور ...

حسم که خیلی قویه نسبت به اینکه دروغ میگه ..ولی با خودم میگم شاید راست میگه بنده خدا 

حسم که خیلی قویه نسبت به اینکه دروغ میگه ..ولی با خودم میگم شاید راست میگه بنده خدا

منم دقیقا همینجوریه 😂😂ولی خدا وکیلی پسرا خیلی دروغ میگن خیلییییییی گردنم نمیگیرن اصلن اعتماد نکن مطمئن باش اگ حست الکی باشه قطعا جواب قانع کننده ای داره

خیلیا اینطورین حتما یه چیزی دیدی دیگه اگرم برگردین حست درست نمیشه یا ادامه داره یا بد تره میشه طبق چیزایی که دیدم میگم باز اخرش کاته برو دنبال زندگی خودت 

البته این حرفم موقعی صدق میکنه که واقعا چیزی ازش دیده باشی و پارانویید و شک خودت نباشه 

خیلیا اینطورین حتما یه چیزی دیدی دیگه اگرم برگردین حست درست نمیشه یا ادامه داره یا بد تره میشه طبق چ ...

چیزی ازش ندیدم ولی این حس مثل خوره روانمو داغون کرده

نسبت به پسرای دیگه اصلا اینطوری نیستم ولی این همش حسم میگه دروغ میگه..نمیدونم شاید بهتر باشه برنگردم

چیزی ازش ندیدم ولی این حس مثل خوره روانمو داغون کردهنسبت به پسرای دیگه اصلا اینطوری نیستم ولی این هم ...

ببین من یکی از دوستای خودم اینشکلی بود اخرشم پسره زده شد باهاش کات کرد میدونم چی میگیا یک دلیلش عشقه که روش حساس شدی 

یکمم رو خودت کار کن که اهمیت ندی 

خودش چی میگه کی اول کات کرد ؟

ولی اگه قرار باشه هر روز به خودت فشار بیاری همون ول کنی راحت تری 

چی بگم والا باز تصمیم خودته