2777
2789

دوستان خونه مادرشوهرم ی اتاقی مال ماست یعنی هفته ای معمولا یک شب یا شاید دوشب اونجا بخوابم 

هروقت میرم اونجا اتاق کثیفه روز بعد خودم جارو میکنم باز دوهفته بعدش کثیفه 😐

شما بودین چیکار میکردین با اینکه خودتون کثیف نکردین ولی انگار وظیفه شما شده... یکی دوبار خودم زدمو ب اون در دیدم نخیر.. بازم خودم باید تمیز کنم... بحث تمیز کردن نیست... خودتون میدونید منظورم چیه 🥲💔

نگید نرو اونجا برای خواب ی مدت نرفتم حسابی غر زدن لطفا راهکار بگین

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتاق رو کی استفاده میکنه مثلا کثیفه چطوری لباس میریزن آخه اتاق چیزی نداره که کثیف باشه 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
اتاق رو کی استفاده میکنه مثلا کثیفه چطوری لباس میریزن آخه اتاق چیزی نداره که کثیف باشه

یک مثال میگم:یکبار تمیز کردم اتاقو رفتم خونمون دفعه بعدی اومدم دیدم پوست تخمه ریخته جارو کردم مادرشوهرم بعدش گفت نوه ها رفتن تخمه خوردن کسی هم جارو نکرده دیگه😐💔

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

خب به همسر بگو ور قفل کنه یا وصعیت بقبه جاها چجوریه مگه میشه کل خونه جارو زده باشه جز اتاق شما؟

اتاق ما جداست یه سوئیت جداس همون حیاط ولی ازون هم خودشون استفاده می‌کنند بیشتر وقتا مثلا وسایلش ن اونجاس اینا.. ب شوهرم گفتم فکر میکنه من مشکلم فقط جارو کردنه اونجاس میگم قفل کنیم میگه نمیشه رفت و آمد دارن 😐

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

یک مثال میگم:یکبار تمیز کردم اتاقو رفتم خونمون دفعه بعدی اومدم دیدم پوست تخمه ریخته جارو کردم مادرشو ...

اگه اتاق مال شماست بگو اتاق رو قفل کنن اگه که نه کاریش نمیشه کرد به شوهرت بگو اونجا هر وقت میام کثیفه خودت تمیز کن قرار نیست چون شما اونجا میرین تمیز نکنن

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

چرا میری؟شوهرت خونه نیست ؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب خونه شونهاجاره نکردی کهی جارو بزن چیزی نمیشهولی بگو شوهرت بزنه

درسته ولی من حرفم اینه من روز بعد اتاقو تمیز تحویل میدم بیان تو اتاق ولی اگه نیاز ب جارو کردن داره خودشون تمیز کنن توقع زیادیه یعنی؟😂

چی بگم والا درست میشه🤝🏼