2777
2789
عنوان

ایمپلنت چقد گرونه

237 بازدید | 40 پست

دوتا از دندونام که تو دید هم هست شکسته من دستم خالیه ندارم انقدر دکتر هم گفت اگه نداری مصنوعی بذار ، آنقدر گریه کردم تا رسیدم خونه آخه ۲۶ سالمه😢

دندونی ۲۰٫۳۰ تومنی هس

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چند ماه پیش ۱۸ سالم بود که دو تا از دندونای جلوم خرد شد باید ایمپلنت بذارم که میشه ۵۰ ۶۰ تومن

💨🦋 تَـاریـ‌ک تَـ‌ریـ‌ن شَـ‌بـ‌هـا دَرخـ‌شـان تَـ‌ریـ‌ن سَـ‌تـارهارو مَـ‌یـ‌سـازن. 🦋💨

برو دکتر دندانپزشک متخصص ترمیم وزیبایی احتمالا بتونه دندون خودتو درست کنه با هزینه مناسب 

کلا سعی کن نکشی روکش هم میشه کرد اگه ریشه دندون باشه

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
کلا شکسته فقط یه ریشه پوسیده هس

برو دندانپزشک  متخصص درمان  ریشه که در کارش هم تبحر ومهارت داشته باشه.اگه بتونه ریشه درمانی کنه و ریشه دندون رو نگه داریمیتونی روکش کنی قسمت روش رو

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

چند گف

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....