2777
2789
عنوان

استخدام منشی

82 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

بنظرتون کار پاره وقت سه روز در هفته ساعت 10:30تا 8:30

با یه ساعت تایم ناهار خوبه حقوق6پورسانت هم داره

کارش اینجوریه که منشی کلاس زبانه و کلاسا از بعد از ظهر شروع میشه وکارش با کامپیوتر نیست فقط باید وقتی لیست حضور غیاب میدن به خانواده ها زنگ بزنید و پول شهریه بچه بگیرید و اینجور کارا

خودم قبلا سال 98اونجا زبان می‌خوندم تو محلمونه

بنظرتون خوبه؟

و آدمی زاد؛طومار طولانی انتظار است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی😂🫠

بوس 

حتما برو 

من برا یه مبلغ خیلی کمی نصف چیزی ک گفتی ۷ تا ۲ میرم سرکار 

چرا؟؟چون فق میخوام از سن کم کار کردن رو یاد بگیرم 

من ۱۹ سالم بود یعنی در شرف ۲۰ سالگی بودم اما خب تجربه پول نداره کارش اما خیلی چیزا یاد گرفتم 

سخت کارش؟

بستگی به کارفرمات داره ... واقعا به نظر من تخصص خاصی لازم نداره برای سه روز حقوقش خوبه اگه مجبورت نکنه بیشتر بیای آموزشگاه

من مسئولیت نظافت کلاسا،چای و نسکافه درست کردن برای مهمونا مهم،اعلام و تماس برای شروع کلاس ها،اطلاع دادن برای امتحان فاینال،شهریه گرفتن که این از همه ش سخت بود چون بعضیا مقاومت می کردن،دستشویی بردن بچه های کوچیک،زودتر از همه بیام در آموزشگاه رو باز کنم و دیر تر از همه برم در آموزشگاه رو ببندم،چاپ کاربرگ بچه ها و برگه های امتحان

بوس حتما برو من برا یه مبلغ خیلی کمی نصف چیزی ک گفتی ۷ تا ۲ میرم سرکار چرا؟؟چون فق میخوام از سن کم ک ...

خیلیم خوب منم بیشتر برا رزومه کاری می‌خوام و شهریه دانشگاه منم همین شمام تقریبا یه 21رپز پیش شدم 20😂😔

بستگی به کارفرمات داره ... واقعا به نظر من تخصص خاصی لازم نداره برای سه روز حقوقش خوبه اگه مجبورت نک ...

اها مسئولیتاش زیادهامروز قراره ساعت 5حضوری برم امید وارم خوب پیش بره

[QUOTE=401107437]خیلیم خوب منم بیشتر برا رزومه کاری می‌خوام و شهریه دانشگاه منم همین شمام تقریبا یه 21رپز پیش شدم  ...[/Q

خو همین برو تو دلش 

اوخدا مبارکت باشه💕🥰سن جدیدت