2777
2789
عنوان

یخچال پاکشوما

100 بازدید | 10 پست

پیرو تاپیک قبلم درباره برند پاکشوما ، درباره  بقیه موارد نظرات رو استفاده کردم ، اما در مورد یخچال به نتیجه نرسیدم 

حالا مشخصا درباره یخچال پاکشوما نظر میخوام 

دوستانی که تجربه یخچال پاکشوما رو دارن ممنون میشم راهنمایی کنن 

چون اون بنده خدا که میخواد استفاده کنه بیمار هست و واقعا شرایط اینکه هی بخواد وسایل خراب بشن و برای تعمیرشون پیگیری کنه رو نداره . برای همین دارم نهایت سعیم رو میکنم که انشاالله بهترین انتخاب رو داشته باشم

و اینکه یخچال ساید بهتره یا کمبی (فریزر پایین) رو هم یک کم مرددم 

آشپزخانه جای یخچال ساید داره اما خیلی کیپ توش قرار میگیره و نهایتا یک سانت از کنار فضا برای تهویه داشته باشه . و البته حدود ۲۵ سانت هم خود یخچال از باکس بیرون میزنه 

برعکس ، کمبی عمقش اندازه ست ولی حدود ۱۰ سانت فصا از دو طرف باز می مونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما درمورد یخچال پاکشوما ب نتیجه رسیدین؟ خریدین یا نه

سلام عزیزم 

نه نخریدم . چون یه سری نظرات رو دیدم که میگفتن سر و صداش زیاده و اینکه کلا پاکشوما برای یخچال تجربه کافی نداره و ظاهرا هنوز در مرحله آزمون خطاست 

سلام عزیزم نه نخریدم . چون یه سری نظرات رو دیدم که میگفتن سر و صداش زیاده و اینکه کلا پاکشوما برای ی ...

اره منم دیدم ولی خب نظر مثبت هم داشت خیلی جاها...الان حتی لباسشوییشم همه ناراضین پاکشوما..تا ۲ سال پیش خوب بود لباسشوییش ولی الان دیگ نه بخاطر تحریماس.حتی هیمالیا هم ک عالی بود و من خودمم دارم مدلای جدیدش اصلا بدرد نمیخوره و فورا ایراد پیدا میکنه

اینها نمونه ای از نظرات منفی بود که خوندم ، توی دیجی کالا و سایتهای دیگه :

اون موقه ک من هیمالیا خریدم باز یه سری میگفتن سر و صدا داره ولی اصلا همچین چیزی نیس..کلا یخچالای ایرانی ماه اول اکثرا سر و صدا دارن