2777
2789
عنوان

زخم روی لوزه

111 بازدید | 9 پست

سلام من گلوم میسوخت که وقتی با آینه روی لوزه هامو نگاه کردم ی قسمت هایی مث ی زخم خیلی کوچیک شده بود سرما خوردگی ندارم تا حالا گسی این حالت هارو در خودش دیده ؟ خیلی میترسم خطرناک باشه

یه سر برو متخصص گوش و حلق و بینی 

ویروس های دهان خیلی خطرناک هستند و باید جدی گرفته بشن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت بهش خیلی سویه هاش عجیبن الان یماهه تب ولرز و سر درد شده آبجیم

🔴 سازمان جهانی بهداشت: گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است

✍  بیماری جدید اوردن ،
سوزش داره گلو اب دهان نمیتونی قورت بدی

درمانش هم خیلی راحت اصلا نگران نباشید

شیر عسل به صورت جرعه جرعه خوردن
آب عسل جرعه جرعه خوردن
روغن بادام شیرین ماساژ گلو و همچنین خوردن 😊😊

مجدد گول #سازمان_تروریستی_بهداشت_جهانی را نخورید

♦️ استاد محمد جواد کرمی کرمانشاهی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم