2777
2789
عنوان

میدونی ویژگی بارز اصفهانیا چیه

539 بازدید | 37 پست

ویژگیشون خساست یا اقتصادی بودنشون نیست اینو خیلی از شهرا ایران هم همین مدلن مثلا میگن مردم فلان شهرا خسیسن اصفهانیا نیستن اینا 

که خب درسته نمیشه کلمه خساست رو به مردم یک شهر نسبت داد 

اما این ویژگی که میگم مال خود اصفهانی جماعته ومردم هر شهر ابن مدل نیست 

مثلا داری باهاشون خیلی خوب و خوش حرف میزنی مشکلی هم نداری یهو وسط حرفاش یجور بهت میچسبونه که تاچند روز فقط میسوزی 😂😂

کلا با تیکه و کنایه حرف زدن یه حرف سنگین انداختن به بقیه معروفن یجور که نفهمی از کجا خوردی و به چه دلیل الان تیکه شنیدی دیگه هنر حاضرجوابیشون هم که زبانزده

اها راستی خیلی تجملاتی ان اینو از جهیزیه ها سنگینی که به عروس میدن میتونید بفهمید و اکثریا اهل پز دادنن پز پزوعن

پ.ن:اصفهانیا نریزید تو سر من که واقعیته 😂من خودمم اصفهانم همه اطرافیان و دوستا قبول دارن اینی که گفتم 😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم اخلاق و رفتار خاصی دارن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ویژگی بد زیاد ازشون دیدم ولی نمی گم سرم نریزن ، ویژگی خوبشونم زرنگی بیش از حده مثلا ی کاری می کنن می ندازن گردن بقیه ، برای کار هر جا که باشه می رن ، زیرکن ، سیاست مدارن اتقدر که ۶۰ درصد مسیولین کشور اصفها نی هستن ، دنباله منعفت هم هستن با توجه به شرایط منعفت می سنجن 

آدمای خود که که پندارین ،حرف حرف خودشونه  کافیه ی محبت ازت ببینن آویزونت میشن تا ابدالدهر،خسیس ،چس خور 

البته برنخوره به لعضیا هر اصفهانی دور بر من بود همین بود اصلا انگار به کره زمین تعلق ندارن همه ایران یطرف اینا یطرف دبگه 

اون بخش مربوط به زبون رو که حق گفتی

از زبون کم نمیارن،قهر قهرو هم هستن،کافیه بگی بالا چشت ابروعه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

2790
2778
2791
2779
2792