خیر سرم هودم تحصیلکرده هستم ولی نمی دونم همش با مامانم مقایسه میکنم می گم من چه قدر نعمت مادر دارم د ...
کلا به خدا و اینکه عمر دست خداس اعتقادی نداری؟
یه خانم ممکنه تو سن ۲۰ سالگی فوت کنه و بچه ۲سالش بی مادر بشه یه خانم هم ممکنه تو سن ۸۰ سالگی فوت کنه و بچه ۴۰ سالش بی مادر بشه
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان باردارم 38سالمه بخدا تاپیکای این خانم خیلی روم اثرکرده بعضی وقتا میگم راست میگه من بمیرم بچ ...
خدا نکنه عزیزم ..اصلا شما نباید تاپیکهای اینجور افراد بیای بعد عمر دست خداست طرف 20 سالشه مادر میشه 25 از دنیا میره دیگه داریم میبینیم چ فراوونه اینجور موردا ...اصلا ب این چیزا فکر نکن انرژی منفی جذب خودت و نی نی نازه تو شکمت نکن حیف این لحظه هات با این فکرا هدر بدی این خانوم کلا مشکل داره بجا درمان اینجا حرفای چرت میزنه نی نی یار باید ی فکری براش بکنه وقتی ناثیر منفی رو مادرای باردار میذاره خلاصه شماهام دوران حساسی رو دارید سپری میکنید
یه آشنا داریم تو داروخونه کار میکنه میگفت کلا فروش کاندومو منع کردن اصلا هم اعتباری به قرص و کاندوما ...
حرف بی خود زده آخه قرص جلوگیری و کاندوم که فقط برای بچه دار نشدن نیست
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
حساب کتاب کنی زیاده وقتی اون بسه ۴۴ ساله من حدود ۸۰ هستم وختر های ۴۰ س قدیم متماناشون ۶۵ تا ۷۰ هستن
این فکرا رو نکن مامان من 43سالش بوده که من دنیا اومدم خیلیم مامان خوبیه اینقدرم لوسم کرده 😅الان من 30سالمه خودم بچه دارم نیاز زیادی به مامانم ندارم ولی وجودش ارزشمنده
این فکرا رو نکن مامان من 43سالش بوده که من دنیا اومدم خیلیم مامان خوبیه اینقدرم لوسم کرده 😅الان من ...
خدا مادرتو برات حفظ کنه چقدر خوشحال شدم پیام شما را خواندم
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست