2777
2789
نه گلا از اول اینجوریه که خودش میخوابه من ک بخوابم یهو عین هو جن بیدار میشه جیغ میزنه . تازه اون سه ...

عزیزم بچه 8ماهه که باید خوابش تنظیم باشه شاید مشکلی داره 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه 8ماهه که باید خوابش تنظیم باشه شاید مشکلی داره

ن دکترم بردم . میگ پسرفت خواب داره ببینی کی خوابش تنظیم بشه خدا میدونه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

باورت میشه یه روزی میگفتم فقط یه بچه کافیمه دخترم 9سالش بود هر بچه ای تو فامیل دنیا میومد گریه میکرد ...

جدیدنا چرا بارداری ناخواسته زیاد شده واییی هرچیه توی این داروها و کان دوما زدن 🤣🤣

جدیدنا چرا بارداری ناخواسته زیاد شده واییی هرچیه توی این داروها و کان دوما زدن 🤣🤣

یه آشنا داریم تو داروخونه کار میکنه میگفت کلا فروش کاندومو منع کردن اصلا هم اعتباری به قرص و کاندوما نیست دیگه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو ۳۸ سالگی اقدام کردم یه ماه دیگه دنیا میاد😁

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ن دکترم بردم . میگ پسرفت خواب داره ببینی کی خوابش تنظیم بشه خدا میدونه

گرسنه یا دلدرد ک نیس ...بهش قطره برا کولیک میدی؟؟

بیشتر بچه ها دلدرد هستن 

اگ شب خوابش خوب نیس سر صبح چی اونموقع میخوابه؟؟؟

یه آشنا داریم تو داروخونه کار میکنه میگفت کلا فروش کاندومو منع کردن اصلا هم اعتباری به قرص و کاندوما ...

ههییی بابا پس چ کنیم؟؟؟

من با کا ندوم باردار شدم هر وقت یادم میاد حرصم میگیره🥴🥴🥴