2777
2789

۳۵ سالگی بچه دومم بدنیا اومد

چرا باید دیر باشه

اگر از نظر روحی و روانی آمادگی روبروشدن با چالشهای بچه  داری رو اقدام کن

الان بازیگرا ۴۰ سالشونه تازه ازدواج میکنن  

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی نی نی تون دختره

نه هردو پسرن یکی سال ۱۴۰۲ آوردم ۱۴۰۳

اگه خدابخواد دوتا دیگه م سه سال دیگه میارم 

چون آنانکه میریم سرکار دل پسر بزرگم به همین پسر نه ماهم گرمه که یکی از اعضای خانواده ش پیششه واین ی دنیا ارزش داره

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

من چهل سالگی اولی را به دنیا اومد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
۳۵ سالگی بچه دومم بدنیا اومدچرا باید دیر باشهاگر از نظر روحی و روانی آمادگی روبروشدن با چالشهای بچه ...

اصلن فکر های منو نمی کنید که بچه زود بی مادر بشه و از این حرف ها .شما نی نی تون دختره بود .افسردگی نگرفتید .نمی گید خودتون زود به دنیا اومدید با مامانتون اختلاف سنی کم دارید 

تویی اینقدر مشکل داری واسه ی تصمیم شخصی زندگیت نمیتونی برنامه ریزی کنی 150 تا تاپیک زدی درباره فرزنددوم بازم ادامه داره صددرصد اگه 25 ساله هم بودی نههههه نباید بیاری اول خودتو درمان کن وسواس فکرتو درمان کن بعد بچه بیار تا قبل درمان بیاری خودتو خانواده رو روانه تیمارستان میشین خیلی مهمه وحاد شده  مسئله ت 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

الان از داشتنش خیلی خوشحالید

معلومه عاشقشم

از لحاظ سن هم بهت بگم عزیزم من میرم جلسه مدرسه مامانهایی که مثل من بچه دومشونه تو همین رنج سنی هستن من الان ۴۰ سالمه 

ولی اونایی که بچه اولشونه معمولا چند سالی جوون ترن

[QUOTE=401087872]من چهل سالگی اولی را به دنیا اومد[/QUOTE۹دی .جدی .تو اجتماع که می پرسم اگثرا همینن ...

خدایی سخته باز سی و پنج اقدام کنید زود باردار بشی خوبه من از سی و پنج اقدام کردم نشد عزیزم بعد از سی و پنج میری تو بارداری پرخطر خیلی خدا باید صدا کنی همه چی خوب پیش بره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
منم می ترسم برم مدرسه دخترم خجالت بکشم

من این چالش‌ها را پذیرفتم با خودم 

تویی اینقدر مشکل داری واسه ی تصمیم شخصی زندگیت نمیتونی برنامه ریزی کنی 150 تا تاپیک زدی درباره فرزند ...

من ۳۶ سالمه دخترم کنارم داره شیر می خوره .افسردگی گرفتم و به شدت پشیمون فکر می کنم بهش طلم کردم 

خدا تو ۴۰ سالگی بهتون داد

بله اگه همون موقع میداد توانم بالاتر بود اما هزار یک اتفاق دیگه هم تو همین پنج سال رخ داد مهم‌ترینش کرونا بود اگه زود باردار میشی این سن خوبیه وگرنه بالاتر بره سخت‌تر میشه