2821
2789
عنوان

پاتختی

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 66 پست
بزار ی تجربه هم بهت بگم ک خودتو تو دل ننه شوهر جا کنی حرف بنداز پیششون بگو دیدم هزینه لباس و میوه و ...

اون مادرشوهر من حتی در رو به روی من باز نمیکنه منو دوست نداره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
تازه اشم بعد تالارم بگيري شير تو شيرم هست ميتوني كادو دادن به خانواده شوهرت از طرف مامانت و بپيچوني ...

نه عزیزم تومن هم ندادن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بزار ی تجربه هم بهت بگم ک خودتو تو دل ننه شوهر جا کنی حرف بنداز پیششون بگو دیدم هزینه لباس و میوه و ...

اره منم همينكارو كردم خيليم خوب شد كسيم ناراحت نشد اتفاقا خوشحال شدن زحمت و خرجي نداشتم براشون:)

اون مادرشوهر من حتی در رو به روی من باز نمیکنه منو دوست نداره 

ببین من این کارارو نکردم چقدرررر مادرم بهم گفت یکم مهربونتر باش نبودم ولی حالا دیدم اشتباهه شما ی کادو بخر ی چیز تو چشم حتما باشوهرت یروز برو بهش بگو الان شما عین مامانمی(الکی)برامون دعاکنین خوشبخت شیم اگه دعای شما نباشه میخام هیچی نباشه(اوققق الکی) بزار ته دلش نرم شه  بفرض درو باز نکرد یا تحویلت نگرفت ولی جلو شوهرت خوب نشون دادی خودتو این کارو کن ببین بعدا مادرشوهره میفهمه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اره منم همينكارو كردم خيليم خوب شد كسيم ناراحت نشد اتفاقا خوشحال شدن زحمت و خرجي نداشتم براشون:)

والا منم همینکارو کردم البته بیشتر بخاطر مامان خودم چون حنابندان برا مادرعروسه همه فامیل ماهم برا شهر دورن زحمتش برامامان من میموند منم گفتم نمیخام 

تمام اون هزینه هارم با پولش ماه عسل رفتیم قشم و کیش خرید و تفریح

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
والا منم همینکارو کردم البته بیشتر بخاطر مامان خودم چون حنابندان برا مادرعروسه همه فامیل ماهم برا شه ...

خب منم بخاطر زحمت مامانمو و هزينه هاي الكي كه بايد ميكردن اينكارو كردم مخصوصا مامانم خيلي هم مريض بودن ولي خب خودشون دوست داشتن چون من بچه اول بودم همه چي كامل باشه منم نذاشتم هم تو زحمت هم هزينه بيوفتن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز