2777
2789
عنوان

درمان کم خونی چیه عزیزان

128 بازدید | 10 پست

همش بیحالم و خواب آلود.ناخونام میشکنه.گاهی اوقات سردرد و تهوع.برای درمان چیکار کنم؟الان واقعا هزینه دکتر ندارم.اگه میدونید بهم بگید لطفا.چون ازمایش داده بودم قبلا گفتن کم خونی داری.هموگولوبین خیلی پایین بود

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

قرص آهن 

خوردن جگر و عدس 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیک اسید بخور عزیزم درمان پایین بودن هموگلوبین

اگه بالای ۱۵ سال هستی فولیک اسید ۵ رو بخور

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

فقط 4 شیره ی اصل روزی 3 قاشق غذا خوری مخلوط با اب ولرم 

هیچ دارویی بدرد نمیخوره 

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

با یک طب سنتی مشورت کن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....