2777
2789
عنوان

درددل یک کنکوری🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 43 پست
طبیعیه ولی یادت باشه بعد کنکور روزی ۱۷ ساعت هم میتونی بخوابی اما اگر بد بخونی سال های بعد هم باید هم ...

عزیزم بنظرت اگ کسی ۹ ۱۰ ماه بکوب درس بخونه دندون دولتی روزانه میاره؟🫠

شما روزی چندساعت میخوندی فیلم آموزشی میدیدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته میشم موقع درس خوندن خیلیی وقتااا خوابم میگیرهه😭😂

تایمای کوتاه کوتاه بذار 

مثلا پومودورو یا شبیهش رو برای خودت بنویس اجرا کن

باید سختی بکشی تا بدنت عادت کنه

و اینکه صادقانه بگم بعدا پشیمون میشی از ساعت خواب بدت

سعی کن هر روز از دیروز خودت بهتر باشی

عزیزم بنظرت اگ کسی ۹ ۱۰ ماه بکوب درس بخونه دندون دولتی روزانه میاره؟🫠شما روزی چندساعت میخوندی فیلم ...

اره عزیزم قطعا میاره

من هر چقد زورم‌میرسید میخوندم 

فیلم هم فیریک قضاتی دیدم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اره عزیزم قطعا میارهمن هر چقد زورم‌میرسید میخوندم فیلم هم فیریک قضاتی دیدم

شما اولش ک درس میخوندی تست میزدی راحت سوالارو میفهمیدی؟

من صفرم بخوام تست بزنم نمی‌فهمم زیاد کلی طول میکشه بتونم بخاطر همین اصلا نمیتونم تست زیاد بزنم تازه فیلم آموزشی هست کلی وقتم میره

اره عزیزم قطعا میارهمن هر چقد زورم‌میرسید میخوندم فیلم هم فیریک قضاتی دیدم

توام؟ وای من قضاتی دیدم خیلی حرفای سنگین میزد اعتماد به نفسمو داغون کرد ولی بازم با پررویی و بدبختی دیدمش تا نتیجه گرفتم

شما اولش ک درس میخوندی تست میزدی راحت سوالارو میفهمیدی؟من صفرم بخوام تست بزنم نمی‌فهمم زیاد کلی طول ...

سعی کن یرای زیست پ شیمی فیلم نبینی اینا تست زدن ییشتر کمکت می‌کنه و درسنامه خوندن‌

فیزیک فیام بیین 

ریاضی بستگی به خودت داره 

عریرم حتی روز قبل کنکورم نست هایی عست مه نتونی حل کنی قرار نیست از اول همه رو بلد باشی ما اگر بلد بودیم که تست نمیزدیم و نمی خوندیم 

تست میزنیم که یاد بگیریم پس بلد نبودن طبیعیه مهم اینه قشنگ نخلیل کنی و یاد بگیری 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

توام؟ وای من قضاتی دیدم خیلی حرفای سنگین میزد اعتماد به نفسمو داغون کرد ولی بازم با پررویی و بدبختی ...

اره واقعا قضاتی پوست کلفت می‌خواد 

سلام 

میای با هم رقابتی بخونیم؟

منم کنکوریم اگه موافق باشی با هم بخونیم برا هم گزارش کار بفرستیم تا روز کنکور چون یکم این چند وقته شل گرفتم کم تر میخونم دنبال یکی هستم که با هم درس بخونیم 

اگه موافق باشی درخواست دوستی بدم بهت

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞