2777
2789
عنوان

درددل یک کنکوری🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخههه با همین گوشی همه کارامو انجام میدم فیلم می‌بینم کتاب تست توشه .. حتی تفریحم🫠😂

عزیرم 

یه نصیحت بهت کنم ؟ دوستات هیچ‌کدوم‌ از خوشخالیت خوشخال نمیشن ممکنه الان بگی‌ من چرت میگم‌ولی میرسی به حرفم تنها کسی که بعد از پدر مادرم فکر میکردم خوشحال میشه از قبولیم رفسق یازده سالم‌بود که‌ به زور اپن‌تبریک از دعنش درومد 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عزیرم یه نصیحت بهت کنم ؟ دوستات هیچ‌کدوم‌ از خوشخالیت خوشخال نمیشن ممکنه الان بگی‌ من چرت میگم‌ولی م ...

دقیقااا هیچیکس از موفقیت من خوشحال نمیشه جز خودم و خانوادم همه لب و دهنن

ولی میدونی خستهه شدم فقط:) خیلی مدتهه ینی حدود ۳.۴ ماهه همه جوره تلاش می‌کنم که حداقل تو مسیر باشم..🫠💚

ولی نمیدونم چرا همه چی یهو واسم سخت شده.. یکم درس میخونم دوس دارم بخوابم جدیدا قبلا اینجور نبودم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقیقااا هیچیکس از موفقیت من خوشحال نمیشه جز خودم و خانوادم همه لب و دهننولی میدونی خستهه شدم فقط:) خ ...

طبیعیه ولی یادت باشه بعد کنکور روزی ۱۷ ساعت هم میتونی بخوابی اما اگر بد بخونی سال های بعد هم باید همین رو ادامه بدی ولی اگر خوب بخونی سال های بعد راحت تر میتونی بخوابی 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

طبیعیه ولی یادت باشه بعد کنکور روزی ۱۷ ساعت هم میتونی بخوابی اما اگر بد بخونی سال های بعد هم باید هم ...

مرسی واقعن نیاز داشتم بهش🦥 

تفریح رو چیکار کنمم 

همش بین درسا میخوام یکاری کنم🥲😂.. 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

مرسی واقعن نیاز داشتم بهش🦥 تفریح رو چیکار کنمم همش بین درسا میخوام یکاری کنم🥲😂..

برو پیاده راه برو