اوردم خونه شکوندم دیدم تو گردوها خرابه یا کِرم سفید در میاد ازشون که زنده ان وول میخورن
خیلی ناراحتم همسرم بفهمه دعوا میکنه باهام
ببرم پس بدم میگیره بنظرتون ؟
چی بگم بهش ؟
یک کیلو گردوعه
مرده از اون قالتاقای عوضی بود
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
ایشالله که کار به اونجا نرسه مثل ادم پسش بگیره از گردوها که کرم میاد ازشون بیرون و داره وول میخوره عکس گرفتم امیدوارم گردن بگیره عوضی
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
اصلااا عوض نکن احتمالا اون یکی هم به اون حدی که تعریف کرده خوب نباشه اون وقت دیگه دوباره نمیتونی ببر ...
موافقم باهات امیدوارم پس بگیره😭😭
بخاطر قیمتها فروش اومده پاییناز این به بعد خواستی بخری، بگو که بد باشه، میارم و پولم رو میگیرم
نمیدونم والا امسال چرا اینطوری شدن گردوها
من میخوام برای پسرم بزارم طفلک پنیر خالی نبره مدرسه اینم از شانس این بچس😔