2777
2789
عنوان

چقدر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 69 پست
😐 الان ک چی این تاپیک زدی پولتون ب رخ بقیه کشید و حس ناکافی بودن بهشون بدید

میگم فک کردم عقب افتادم. همه فامیلمون خونه ماشین مسافرت بریز بپاش. من مثله بدبختا فقط جمع کردم. اونم الان طلا رفت بالا شده ۱۰ تومن. هیچیم نداریم دیگه. شما میگی ب رخ بکشم؟ اخه نمیشناسید منو چیو ب رخ بکشم عزیز

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا از شما کمتره سرمایشون خوب جمع کردی خواهرم واقعا تو این وضعیت اقتصادی الکی فکر خودتو درگیر نکن

خیلی ممنون عزیزم. خیلی دلم گرم شد. چون واقعا زندگی نکردم فقط جمع کردیم و طلا کمک گرد زیاد شه سرمایه. کار شیطون ناامیدی اومده سراغم. ممنون از مهربونیت

اینم ک زیاد شد ازین بود ک طلا خریده بودم. میترسم خونه بگیرم. فقط حس عقب موندن از بقیه را دارم. شایدم ...

خوب کاری کردی ماشالله 

چقد طلا داری 

بنظرم باید بفروشی خونه رو بخری 

یکم خیالت از بابت خونه راحت میشه 

بعدشم بازم طلا بخر 

ولی خرج لباس و اینا هم بکن 

اگه تهران باشه و خونه از قبل خریده باشه این سرمایه هیچی هست... فکر نکنم منظوری داشته باشه

بازم تاپیک زدنش درست نیست با این‌ وضع اقتصاد خیلیا وضع خوبی ندارن همین مقدار پول براشون دنیای پول بحساب میاد 

خب الان بنظرت چه نظری بدیم مطمعنن اونایی ک تو بالاشهر تهران زندگی میکنن میگن وایی خیلی کم و ممکن خود اسی ناراحت بشه

و اونی ک پایین شهر زندگی میکنه بگه اوه چقدر زیاد و خود طرف حس ناکافی بودن بکنه‌🤷‍♀️

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خوب کاری کردی ماشالله چقد طلا داری بنظرم باید بفروشی خونه رو بخری یکم خیالت از بابت خونه راحت میشه ب ...

اره تو اینستا و خونه فامیل ک میرم خیلی دلم میخاد خونه داشته باشیم. باید سبک زندگیمون را عوض کنم. خونه پدری زندگی سختی داشتیم جفتمون برای همین خیلی محتاط شدیم

بازم تاپیک زدنش درست نیست با این‌ وضع اقتصاد خیلیا وضع خوبی ندارن همین مقدار پول براشون دنیای پول بح ...

خدایی هرچی بچسبه به نیت این تاپیک به رخ کشیدن نمیچسبه ! 

اگه تهران باشه و خونه از قبل خریده باشه این سرمایه هیچی هست... فکر نکنم منظوری داشته باشه

خونه نداریم. کل هست و نیست همینه. اونم با طلا رف بالا

میگم فک کردم عقب افتادم. همه فامیلمون خونه ماشین مسافرت بریز بپاش. من مثله بدبختا فقط جمع کردم. اونم ...

نگران نباش بیا پایین شهر همشو میتونی بخری  اطراف تهران بهترین خونه ۵ میلیارد هست  ماشینم ک قیمتاش مناسبه راحت میتونی بخری

مسافرت و خرید هم میتونی انجام بدی 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته