2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

115 بازدید | 16 پست

من تنبلی تخمدان دارم کسی داشته خوب بشه؟

پربود میشم ولی مثلا دوهفته طول مبکشه و خونریزیش به زور و کمه به حالت لکه بینی

خیلی خستم از دستش نمیدونم این چه بیماریه که درمانم نداره خوب شی ۴/۵ماه بعد دوباره برمیگرده اه

امضامو بخون 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دارویی میخوری؟اخه بالاخره ادم باید درمان شه هی نمیشه دارو خورد که:(

دکتر گفت تا وقتی ازدواج کنی بچه بخای بیاری باید بخوری قرص جلوگیری می‌خوردم الان نمی‌خورم دیگه خسته م

میگن درمان نداره لعنتی

درمان ندارهدرمانش دست خودتهسبک زندگیتو باید درست کنیبه موقع بخوابی به موقع پاشیاسترس از خودت دور کنی ...

من درگیر کنکورم استرس قطعا هست تازه بی تحرکی هم اضافه میشه من بخاطر بیماری خودایمنیم کورتون مصرف کردم اضافه وزنم گرفتم :)

من درگیر کنکورم استرس قطعا هست تازه بی تحرکی هم اضافه میشه من بخاطر بیماری خودایمنیم کورتون مصرف کرد ...

خب اینا همش باعث تنبلی تخمدانته

تنبلی تخمدان با دارو درمان نمیشه اصلا

شما چه دارویی میخوری

من اصلا دارو نمبخورم راستش من درگیر بیماری دیگه بودم یه توش تنبلی تخمدان گم بود ولی از ۱۳ سالگیم درگیرشم از همون اول درست پریود نمیشدم هی دکتر میرفتم خوب میشد بعد چند ماه دوباره این مدلی کلا ارثیه 

دکتر گفت تا وقتی ازدواج کنی بچه بخای بیاری باید بخوری قرص جلوگیری می‌خوردم الان نمی‌خورم دیگه خسته م ...

راستش خواهر منم ازدواج کرد بچه اورد درست شد بعد بچه دومش پیزان میزان شد پریودیش ولی خو 

خب اینا همش باعث تنبلی تخمدانتهتنبلی تخمدان با دارو درمان نمیشه اصلا

نه بابا من از همون ۱۲ ۱۳ سالگی درگیرشم کلا هیج وقت یادم نمیاد منظم باشه پریودیم شاید کل پریودی من تو این ۷/۸سال ۲۰ بار شدهدباشه

راستش خواهر منم ازدواج کرد بچه اورد درست شد بعد بچه دومش پیزان میزان شد پریودیش ولی خو

آره شنیدم بعضیا بچه آوردن درست میشن ولی من نمی‌دونم کی قراره ازدواج کنم آخه سنی هم ندارم البته بعضیا هم دوباره بعد بچه برمیگرده

آره شنیدم بعضیا بچه آوردن درست میشن ولی من نمی‌دونم کی قراره ازدواج کنم آخه سنی هم ندارم البته بعضیا ...

اره منم همین طور کلا ۲۰ سالمه

و خواهرم کلا بعد بارداری دومش دیکه کامل کامل خوب شد یه روزم اینور و اونور نمیشه

من فعلا باز برم‌دکتر دارو بده و سونو بنویسه بعدش خودم شروع کنم اصلاح سبک زندگی و درمان های دارو سنتی و...

اره منم همین طور کلا ۲۰ سالمهو خواهرم کلا بعد بارداری دومش دیکه کامل کامل خوب شد یه روزم اینور و اون ...

منم بیست سالمه اصلا طبیعی پریود نشدم جز یه بار فقط با دارو من یه مدتها سیاهدونه میخورم اضافه وزن هم ندارم ولی استرس فراوان دارم، ساعت خوابم هم افتضاحه ولی انگار برای من ارثیه چون ارث داریم