2777
2789
عنوان

در رفتگی دست کودک

149 بازدید | 26 پست

بچها دخترم امروز خورد زمین دستش خیلی درد میکرد'بردمش دکتر عکس گرفت گفت چیزی نیس و نشکسته 'الان مثلا باهمون دست مینویسه'میرقصه'ولی بالا بردن دست براش سخته'لباس پوشیدن سخته 'مسواک زدن سخته'هیچ ورم و بادی هم نکرده'بنظرتون اگه ترک مویی ورداشته بود نشون میاد؟

پسرمنم افتاد الان ده روز گذشته تازه خوب شده ولی هم باد کرده بود هم کبود شد اگه موبرداشته بود نشون می ...

عه ؟توعکس معلوم میکنه؟من میگم شاید سرشونش باشه 'اگه سرشونش بود یعنی با یه قرص ایبوپروفن دردش قطع میشد؟؟یا میتونس راحت تکون بده؟دارم میمیرم از ایترس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه ؟توعکس معلوم میکنه؟من میگم شاید سرشونش باشه 'اگه سرشونش بود یعنی با یه قرص ایبوپروفن دردش قطع میش ...

خب طبیعیه دردمی‌کشه ضربه خورده طفلی پسرم من اصلا دکتر نبردمش

از کل دستش عکس گرفتن؟ اگه مو برداره دکتر می‌فهمه دیگه 

عه ؟توعکس معلوم میکنه؟من میگم شاید سرشونش باشه 'اگه سرشونش بود یعنی با یه قرص ایبوپروفن دردش قطع میش ...

مگه میشه تو این سن قرص بخوره من شربت میدادم بهش میگف آروم نمیشه دردم

خب طبیعیه دردمی‌کشه ضربه خورده طفلی پسرم من اصلا دکتر نبردمشاز کل دستش عکس گرفتن؟ اگه مو برداره دکتر ...

از شونش نگرفت'از آرنج از مچ اینا همه گرفت'پسرتون تکون میداد؟

از شونش نگرفت'از آرنج از مچ اینا همه گرفت'پسرتون تکون میداد؟

تکون میداد ولی به زور  خیلی درد داشت گریه میکرد الان بعد یه هفته تازه خوب شده 

عکس گرفتی سالمه نگران نباش اون دردم طبیعیه

حرکت میداد؟این حرکت میده میرقصه باهاش'ولی مثلا بالا بردن نمیتونه'مسواک زدن نمیتونه

مسواک زدن زور میخواد واس اون درد می‌کنه ولی رقصیدن راحته 

پسرم نمیتونست باهاش کاری و انجام بده ولی الان خوبه خداروشکر 

حرکت میداد؟این حرکت میده میرقصه باهاش'ولی مثلا بالا بردن نمیتونه'مسواک زدن نمیتونه

همسایه مون شکسته بنده گفت اگه شکسته باشه یا مو برداشته باشه اصلا نمیتونه تکون بده 

تکون میداد ولی به زور خیلی درد داشت گریه میکرد الان بعد یه هفته تازه خوب شده عکس گرفتی سالمه نگران ...

دلمو آروم کردی'اره اینم بااون دستش یکم کمک میکنه ولی همش میگه درد دارم'تومسافرتم'مسافرت کوفتم شد'امروز ازبس گریه کردم

دلمو آروم کردی'اره اینم بااون دستش یکم کمک میکنه ولی همش میگه درد دارم'تومسافرتم'مسافرت کوفتم شد'امر ...

چه دل نازکی نگران نباش خوب میشه ضربه خورده طبیعیه دردش عزیزم 

همسایه مون شکسته بنده گفت اگه شکسته باشه یا مو برداشته باشه اصلا نمیتونه تکون بده

عهههه خب پس نه این بدون شربت تکون نمیده'ولی شربت و ه میدم تکون میده'حتی باهاش وسیله ام برمی‌داره