2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 62084 بازدید | 250 پست
اصلا اهل لات بازی نیست پس چرا انقدر دختر جذب میکنه هرجا میریم بهش تیکه میندازن

چون خیلی ظاهرشون‌ جلفه... البته عذر می‌خوام

و اینکه فکر نکنم یک‌ دختر تحصیل کرده ‌و موفق با اصالت، تیکه بپرونه

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوزم هست

الان باز کرد فیل شکنم روشن بود حواسم نبود

چهره اش خوبه اگه اون تتوها و ابروهاشو اونطوری نمیکرد عالی بود

ولی اگه میبینی زیاد دختر دورو برش هستن بدون خودش میخواد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

قربونت من همسرم مهندس شرکت نفت ، استایل و پوشش واقعا برند بود من همین چند وقت پیش جایی بودم آقایی که ...

من به شوخی میگم بهش بار اول بو پول لوکس بودن می‌دادی دیدم ات این آقا اصلا اونقدر تاپ نیست که بخوایی خودتو اذیت کنی عزیزم پر از تتو لباس ها شیک الگنت نپوشیده که دقیقا به خودت تلقین می‌کنی و جذب هم می‌کنی که ایشون جذاب و همه دوسش دارند 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

قربونت من همسرم مهندس شرکت نفت ، استایل و پوشش واقعا برند بود من همین چند وقت پیش جایی بودم آقایی که ...

نه بیشتر بگید خیلی صحبتاتون زیباست 

ایشون تحصیل کرده نیست اما از خودش همه چیز داره و میتونم بگم غیر ممکنه از کنار دختری رد بشیم و دختره بهش نگاه نندازه واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده 

ما میریم بیرون داخل بازارهای شلوغ دخترا شماره میدن بهش 

دخترا میان به دوستای این پیام میدن میگن شماره فلانیو بده 

هروقت کات میکنیم این داستانا نمیدونم چرا پیش میاد!!!!

چون خیلی ظاهرشون‌ جلفه... البته عذر می‌خوامو اینکه فکر نکنم یک‌ دختر تحصیل کرده ‌و موفق با اصالت، تی ...

خودتون دیگه میدونید دوره زمونه جوریه که والا بخدا ما هرجا میریم تیکه بهش میندازن دخترای خوشگل خوشگل ولی خراب 

حتی میان شمارشو از رفیقاش هم میخان

نه بیشتر بگید خیلی صحبتاتون زیباست ایشون تحصیل کرده نیست اما از خودش همه چیز داره و میتونم بگم غیر م ...

عزیزم من نمی‌خوام ته دل تو خالی کنم من کادر درمانم و بر مبنای شغلم آقایون زیادی دیدم این فرد ببخشه مدت منو شبیه دختر بازا داخل سنتی سرا کنار قلیون پسری که متشخص باشه اصلا زنگ هم زدم جوری شرایط هندل می‌کنه تو نفهمی حیف تو نیست که اینقدر جنگ روان تحمل کنی و اذیت بشی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر