2821
2789
عنوان

حلقه ازدواج

752 بازدید | 21 پست

ما تازه ۹ماهه عقدیم شوهرم دوماهه حقوق نگرفته گیر داده ببره حلقشو بفروشه منم ناراحت شدم که چرا حلقه برات ارزش معنوی نداره تاحالا چند دفعه گفته بفروشم تازه یک ماه بود عقد بودیم هم میگفت حلقمو بفروشم😕شما باشید ناراحت میشید؟؟ اخه حلقشو خانوادم خریدن اونا ناراحت میشن ببره بفروشه

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

عموما، نه همه شون، اقایون حلقه طلا میخرن برای روز مبادا و جایی نیاز بودن خرج کنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اون بیچاره الان اینقدر پول نیاز داره ارزش معنوی یادش رفته😹 کلا ذهن مردا مثل ما نیس

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون بیچاره الان اینقدر پول نیاز داره ارزش معنوی یادش رفته😹 کلا ذهن مردا مثل ما نیس

اخه مقصر خودشه همش پولاشو به فنا میده اصلا فکر اقتصادی نداره چندبار هم دروغ گفته حقوقشو از من مخفی کرده نفهمیدم چیکار میکنه 

منم باشم ناراحت میشم حلقه یه چیزی که مگه رور از جون بخوای بمیری که بفروشیش

دقیقا حرف منم اینه🥲

دقیقا حرف منم اینه🥲

براش اهمیت نداره چون نامزد من میگه کارگریم بکنم هیچ وقت حلقه رو نمی‌فروشم واقعا براش ارزش داره شمام دیگه بهش چیزی نگو فقط بگو فروختنش باعث میشه بدونم هیچ ارزشی برات ندارم چون حلقه ای که دست منه ستش باید دست تو باشه 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

براش اهمیت نداره چون نامزد من میگه کارگریم بکنم هیچ وقت حلقه رو نمی‌فروشم واقعا براش ارزش داره شمام ...

گفتم اینارو ولی نمیفهمه حتی دعوا کردیم🫤

نمی‌دونم والا مگر آدم واقعا واقعا نیاز مالی شدید و غیر قابل جبران پیدا کنه حلقه رو بفروشه. وگرنه الکی بفروشه یا گم کنه بشدت میفهمم اهمیتی براش ندارع

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز