2777
2789
عنوان

کم آبی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست
خودت داری میگی ولی عقلت هم حتی یاری نمیکنه حرف خودت رو بفهمی متأسفم برای امثال شما بی‌سوادها و ناکار ...

عزیزم همون غرب زده های اصلاح طلب باید مدیریت میکردن که نکردن چون می‌خوان آشوب به پا کنند و بندازه گردن حکومت

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

الآنم عمو مسعود گفته بیاد هرمی می‌تونه کاری کنه برو انجام بده ماهم نشستیم نگاه میکنیم،موفق شدی تشویق ...

شما کل حکومت تون عاطل و باطل نشستن و از این نگرش گستاخانه شما هیچ جای تعجبی نیست چون کلا همینید

بزرگاتون همینن چه برسه به شما واقعا متاسفم براتون

دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همون غرب زده های اصلاح طلب باید مدیریت میکردن که نکردن چون می‌خوان آشوب به پا کنند و بندازه گر ...

😂😂😂😂😂 چندکلاس سواد داری که حتی بلد نیستی جواب منو بدی حتی طرفدارانشون هم مثل خودشون بی‌سوادن

دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست...

عزیزم همون غرب زده های اصلاح طلب باید مدیریت میکردن که نکردن چون می‌خوان آشوب به پا کنند و بندازه گر ...

وقتی همممه چی خوب و عالیه چرا کسی باید اصلاحش کنه بابا داریم لذت میبریم از این زندگی حیفه والا 

شما کل حکومت تون عاطل و باطل نشستن و از این نگرش گستاخانه شما هیچ جای تعجبی نیست چون کلا همینید بزرگ ...

متاسف نباش ،ادعا داری کاری کن نداری بشین سر جات گل 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

😂😂😂😂😂 چندکلاس سواد داری که حتی بلد نیستی جواب منو بدی حتی طرفدارانشون هم مثل خودشون بی‌سوادن

من سواد ندارم بی سوادی مثل اینکه تو خیلی تحصیل کرده ای آفرین صد امتیاز