2777
2789
عنوان

کم آبی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ع م د ا. خشکوندن. اینهمه چاه و باغ و کشت میوه و گندم ما میخواستیم چیکار . وارد میکردیم ولی اب داشت ...

الآنم که میکارن صادر میکنن چون زور ما نمی‌رسه برنج کیلو ۳۵۰بخریم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

شالی زارهایی که برنجش رو زور ما نمی‌رسه بخریم،هندوانه هایی که تو زمین موند و چیده نشد،عب های زیر زمی ...

هندونه انقد ارزون بود که طرف میگفت اگه بخوایم اینا رو بچینیم پول کارگرش و باید از جیب خودمون بدیم همینطوری ریخته بودن زمین 

خدا لعنتشون کنه

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

آره دکتره امروز می‌گفت هر کس کاری بلده بیاد کار رو جمع کنه

اره عمود مسعود می‌گفت تمام اختیارات رو بهش می‌دیم بیاد مشکل حل کنه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

اره عمود مسعود می‌گفت تمام اختیارات رو بهش می‌دیم بیاد مشکل حل کنه

شنیدی میگن ریدی آبم قطه؟؟؟ الانه

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین
هندونه انقد ارزون بود که طرف میگفت اگه بخوایم اینا رو بچینیم پول کارگرش و باید از جیب خودمون بدیم هم ...

اره دیگه تو زمین موند اصلا برداشت نکردن،کلی آب صرف اونا شده بود که روی زمین بگنده

ایران درس خوندی؟به ما اصلا اینا رو نمیگفتن همیشه میگفتن ما خوبیم بقیه بدن ما ابادیم همه چی داریم همه ...

اره

یه سال یه معلم فوق العاده با سواد و با وجدان داشتیم خیلی چیزارو بهمو میگفت خیلی کمکون کرد