2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب

220 بازدید | 25 پست

سلام خانوما چطورید؟

امروز یه ماجرایی شنیدم از دوستم گفتم بهتون بگم و نظرتون رو بپرسم.

دوستم میگه تقریبا عاشق پدرشوهرش شده!!

میگه از یه خواب شروع شد که خواب دیده بود پدرشوهرش ازش لب میگیره و هم دیگه رو میبوسن بعد هم باهم....

میگه از اون روز به بعد کلا تو فکر اون ماجرا بوده ،رفته رفته حس پیدا میکنه نه حس پدر ، دختری . علاقه مند میشه و الان بقول معروف کراش داره روش 

کلی باهاش حرف زدم و باهاش دعوا کردم

میگه عشق مگه دست خود آدمه یهو به خودم اومدم دیدم عاشقش شدم و همش دارم بهش فکر میکنم.

میگه فرصت پیدا میکنم تا بهش فقط نگاه کنم و یا از فرصت استفاده میکنم و میبوسمش تا آروم شم.

خلاصه بدجور علاقه مند شده

بهش گفتم هوسه میگه نه عشقه!!!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مثل اینه که به پدر خودش علاقه مند شده باشه....باعقل جور در نمیاد  پدرشوهر محرمه....

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
مثل اینه که به پدر خودش علاقه مند شده باشه....باعقل جور در نمیاد پدرشوهر محرمه....

اصلا خودمم هنگ کردم کلی دعواش کردم فایده نداشت گفت پدرم نیست که از طریق شوهرم باهم فامیل شدیم😐😐

این دوستت با پدر خودش رابطه خوبی نداشته واسه همین گرایش داره ب‌مردای سن بالا یا این که مریض جنسیه 🤷

نمیدونم درمورد رابطش با پدرش ولی خانوادش یه جورین اصلا به هم محبت ندارن انگار