2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

195 بازدید | 11 پست

من روز زایمان یه خانم همزمان با من وقت سزارین داشت شنیدم که زگیل تناسلی داره و یساله که اثری از زگیلاش نیس.من تو یه اتاق با اون بستری بودم پرستارا سوند عوض کردن برامون یا وقتی سوند گذاشتن انگار من رو تخت اون نشسته بودم😖بچمم که دنیا اومد کنار بچه اون تو ی دسگاه واسه چن دیقه گذاشته بودن دارم دیونه میشم ینی ماهم گرفتیم ازش؟کسی چیزی میدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زگیل تناسلی با زگیلی که روی دست و پا میزته فرق میکنه گلم نگران نباش 

زگیل تناسلی فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه هرکی میگه استخر و حوله و لباس همش چرته احتمااش ع

ولی زگیل روی دست از طریق پوست و ابنا

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

اگه پاپ اسمیر بدم از الان نشون میده چیزی رو؟

اگر تغییراتی تو بافت پوست ایجاد شده باشه نشون میده برای خیالت راحت بشه میری مطب انجام بدی از پزشکت هم بپرس

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

اگر تغییراتی تو بافت پوست ایجاد شده باشه نشون میده برای خیالت راحت بشه میری مطب انجام بدی از پزشکت ه ...

فعلا چیزی نشده نگران بچمم😖کنار بچه اون گذاشته بودنش