hcychjb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 46 عنوان جای جوش پا 112 بازدید | 8 پست دون دون های قرمز پشت پامو چجوری ازبین ببرم؟😭💔شمام این مشکلو دارین؟توروخدا اگه محصولی میشناسین معرفی کنین🙏🏻💕 1404/08/20 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hcychjb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 46 گلایکولیک اسید اوردینری بگیر شما استفاده کردین؟چقدر طول میکشه تا تاثیر بزاره؟
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4371 شما استفاده کردین؟چقدر طول میکشه تا تاثیر بزاره؟ نه ولی میخوام بگیرم و چون همه راضی بودن ازش میخوام بگیرم فقط اگه خریدی یه انلاین شاپ معتبر بخر فیکش خیلی هستراستش نمیدونم ولی کسایی که استفاده کرده بودن همه نتایج عالی بود کلا هرمحصولی زمان میبره تا تاثیر خودشو بزاره hate all people
hcychjb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 46 نه ولی میخوام بگیرم و چون همه راضی بودن ازش میخوام بگیرم فقط اگه خریدی یه انلاین شاپ معتبر بخر فیکش ... الان رفتم نگاه کردم قیمتش خیلی بالاستیچیز به صرفه تر نمیشماسین؟☹️
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4371 الان رفتم نگاه کردم قیمتش خیلی بالاستیچیز به صرفه تر نمیشماسین؟☹️ نه متاسفانه 🥲سایز کوچیک ترشو بگیر فکر کنم ۶۰ میل هم داشتیا یه اسکراب بدن خوب بگیر منظورت از دون دون قرمز همون جای جوشه یا پوست مرغی؟ hate all people
hcychjb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 46 نه متاسفانه 🥲سایز کوچیک ترشو بگیر فکر کنم ۶۰ میل هم داشتیا یه اسکراب بدن خوب بگیر منظورت از دون دون ... آره،بخاطر ژیلت کشیدن جای جوش مونده پشت پاهام☹️💔
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4371 آره،بخاطر ژیلت کشیدن جای جوش مونده پشت پاهام☹️💔 یه اسکراب و مرطوبکننده واسه بدن بگیر hate all people
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4371 آره،بخاطر ژیلت کشیدن جای جوش مونده پشت پاهام☹️💔 یا بگرد ببین گلایکولیک اسید توی برند های ایرانی پیدا میکنه که خوب باشه و نظر بقیه درموردش مثبت باشه من نگشتم تو ایرانیا و نمیشناسم hate all people