مامان من از رده خارجه . مث بچه ها رفتار میکنه کوچکترین حرفی رو میزاره کف دست بابام .. هرچقدر میگم یکم سیاست داشته باش بدون داری چیکار میکنی به گوشش نمیره . خیلی خام و بچگانه تصمیم میگیره سریع عصبی میشه و طرفو میگیره به فحش . دیروز سر شوهرم التماس مامانم کردم که درست رفتار کنه بخاطر مشکلمون ولی کاری کرد که ابروم رفت و با گریه از خونشون اومدم اخرشم گفت برو به درک😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه چی شده بود ؟ حس میکنم خودت با سیاست تر و فهمیده تری
بخدا قسم بلایی به سرم اورد که الان همه دارن راجب این ابرو ریزی حرف میزنن . هرچی میگم مادر من تو سنی ازت گذشته داماد داری عروس داری نوه داری ... با شوهرم سر یه چیز مزخرف بحثشون شد چنتا فحش به شوهرم داد شوهرمم چیزی نگفت فقط گفت بدی من چی بوده جز چشم گفتن به شما دیگ مامانم انقد ادامه داد که بابامم وارد ماجرا شد و چنتا درشت بار شوهرم کرد این وسط منم دارم با گریه التماسشون میکنم صداتونو بیارین پایین همسایه ها نشنون . اخرشم همههه فهمیدن چون شهرمون کوجیکه همه هم فامیل
ای بابا از بچگیت اینجوری میکرد؟ کلا انگار ادم پر هیاهوییه
وای انگار مامانمو میشناسی . از اول همینطوری بود ادم بدی نیس خیلیم دلسوزه و حتی میوه هم بدون ما نمیخوره و سهممونو نگه میداره اما این اخلاق زود عصبی شدنش و بی منطق بودنش واقعا بده . اصلا پنج دقیقه هم تنفس نمیده که هم یکم فکر کنه شاید سوتفاهم شده باشه هم بتونه حرفای بهتری از فحش و ناسزا بگه . خیلیییم زود ناراحت میشه