2777
2789

یه تراپیست بهم گفت علت این که توی روابطت برای طرف جز و ولز میکنی اینه که ازشون انتظار داری

نباید هیچ انتطاری داسته باسی

نباید بابت کار یا محبتی که میکنی توقع داشته باشی جبران کنه یا فلان کارو کنه. اگه کاری کردی برای دل خودت کردی اون تفنگ روی سرت نذاشته بود

شما همچین حرفی رو قبول دارین؟

حتی میگه انتظار نداشته باش بمونه اون اختیار داره هر لحظه بره و حق انتخاب داره

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تراپیست از دارقوزآباد مدرک گرفته 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چه تراپیست الکی😐یعنی چی انتظار نداشته باشی بمونه؟مگه تو بازیچه و اسباب بازیشی که هر وقت ازت خسته شد بزارتت کنار؟

اتفاقا باید توقع داشته باشیم از کسایی که دوسشون داریم و بهشون محبت میکنیم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

تو رابطه اگه کاری میکنم و اون خوشحال میشه همون حس خوشحالیش برای من کافیه و هیچ وقت حساب و کتاب نداشتم ولی خب طرف مقابلمم اگه بخوای با حساب دو دوتا چهارتا نگاه کنی کم نذاشته ولی میدونم هیچکدوم چشم انتظار تلافی از سمت مقابل نیستیم...

بعله درست میگه

ما ادما بیشتر ناراحتی هامون اینه که میخوایم شرایط اونجوری باشه که ما میخوایم

درحالی که باید بپذیریم این نقش هایی که داریم خود ما نیست

ما که پزشک نیستیم این فقط یه نقشه که یه مدتی داریمش

ما که همسر فلانی نیستیم این فقط یه نقش هس

باید درک کنیم که وارد این جسم شدیم که بی قید و شرط به هر چیزی توی این دنیا عشق بدیم با قلب باز

قلب باز یعنی من قلبم به روی هر اتفاقی بازه

حتی به روی رفتن همسرم از زندگیم

اوکی رفت، تجربه کردم، احساسات ناخوشایند و غم رو هم تجربه میکنم و میپذیرمش

که حتما این طور صلاح بوده بشه

این یه اصله

اگه به این بیداری برسیم بعدش میتونیم انتظار نداشته باشیم

منم همینو میگم ولی اون میگه نه اصلا انتظار نداشته باش

خب اشتباهه. هر چیزی به حد و اندازش و در جای خودش لازمه حتی همون دعوایی که میگن نباید داشته باشن

کاربر آقا هستم.بد برداشت نکنید از عضویتم
بعله درست میگهما ادما بیشتر ناراحتی هامون اینه که میخوایم شرایط اونجوری باشه که ما میخوایمدرحالی که ...

آخه هر جای دنیای بری چه کشور خودمون چون خارج حتی بدترین جاها هیچجا جدایی بدون هزینه نیست حتی سعی میکنن مشکلو بینشون حل کنن. اگه هم کسی بخواد بذه یه سری مسئولیت رو دوشش میندازن،توی ایران مهریه. توی یه کشور دیگه تصنیف اموال

حتی یه کشوری بدون دو طرف ازدواجم نکرده باشن صرف اینه با هم چندسال زندگی کرده باشن یه سری حق و حقوق نسبت بهمدیگه میگیرن

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝