2777
2789
عنوان

نیاز کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 44 پست
ن من ک دوس دارم همیشه تو اوج باشه

حتی کلاس ورزش هم ثبت نام کردم ولی بازم بی تاثیره🤦‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

عزیزم با تراپیست یا طب سنتی حرف بزن شاید چیزی باشه برا کاهش

اما به حرف اونا که میگن کافور یا سردی بهور اصلااااا گوش نده. تموم بیماریایی اعصاب و روان و جسم از همین سردیاس. 

و اگه خاستگار خوب داری چه اشکالی داره؟ اینقدر من دیدم کسانی که هم ازدواج کردن هم درس خوندن و هم سرکار رفتن.‌

الان که مثل قدیم و حتی مثل دهه قبل نیست عروس و داماد جدا میشن از خانواده ها میرن برای خودشون. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا مجردا که مثبته

اومدیم و یکی پیدا شد براشون

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چجوری حلش کردی؟

آب میخوردم یا کلا پامیشدم میرفتم تو جمع مینشستم

دیگه درسو بیخیال میشدم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عزیزم با تراپیست یا طب سنتی حرف بزن شاید چیزی باشه برا کاهش اما به حرف اونا که میگن کافور یا سردی به ...

ی مدت خیلی سردی میخوردم معده و رحمم داغون شد ۳ساله تنبلی تخمدان دارم ولی با وجود تنبلی تخمدان بازم......😭😭😭😭

از ازدواج میترسم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چندسالته

۲۱ داره تموم میشه بهمن میرم تو ۲۳

نیازشو برطرف میکنه دیگه

اونوقت دیگه طرفش سالهاس ک یخ🥶زده🤣🤣🤣🤣 

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

نه یخ نمیزنه😂

خداکنه🤲

چند سالته گلم

دارم میرم تو ۲۳

ی مدت خیلی سردی میخوردم معده و رحمم داغون شد ۳ساله تنبلی تخمدان دارم ولی با وجود تنبلی تخمدان بازم.. ...

وای اره سردی خیلی بده خیلی. 

تو سنی هستی که نیازت شدید. 

ببین هورمونات ... باید بری دکتر تا متعادل بشه. 

و از ازدواج نترس. بخدا برکت و آرامشی که تو ازدواج هست توی تجرد نیست.  اگه مورد خوب اومد حتما تحقیق کن و بله بگو. 

از منِ پیر دختر بشنو‌ . ازدواجِ خوب یه نعمته بزرگ‌. 

ازدواج خوووووب. حالا یه عده نیان بخورن منو

وای اره سردی خیلی بده خیلی. تو سنی هستی که نیازت شدید. ببین هورمونات ... باید بری دکتر تا متعادل بشه ...

هورمون زنونه م کمه اتفاقا 

اوه چه شدیده...من موقع کار و درس اصلا یادم نمیمونه همچو حسی وجود داره گاهی کل ماه اف هستم شاید تو وس ...

مال من شاید یکم از استارتر بیشتر باشه ولی میگم کمه الان بنظرت نیاز تو کم نی؟🥲

نگران بودم فکر می کردم نیازم کمه بعدا تو ازدواج به مشکل می خورم💔