2777
2789
عنوان

کلی عکس➕️بهار 👧🏼🌸🩷

53386 بازدید | 882 پست

سلام عزیزای دلممم🫂🫂💜💜

بیاید همکاری کنیم کلی عکس بذاریم💐🌺

@toranjbano‍ 

@ساراچرچی‍ 

@دائم_الپریودم‍ 

@بگویاسی‍ جات خالیه🫂💜

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین جای جهانننننن حرم آقا💚 امام رضا💚

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

ائل گلی تبریز🌲🌲🌲

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

🌻امامزاده حسین قزوین🌻