2777
2789
عنوان

بعد کات

67 بازدید | 9 پست

دوستم یه رابطه خیلی صمیمی را کات کرده یعنی اصلا نمیدونه که چی شده آقا بهش گفته که میرم مسافرت و میام بعدم گفتم درگیر کاری هستم و سرم خیلی شلوغه و ...تمام دیگه هیچ پیامی نداده...حالا دوستم حالش خیلی بده خیلی بهش وابسته شده بود رابطشونم خیلی خوب بود مدام دچار پنیک میشه چه جوری میتونم بهش کمک کنم خودشم میگه من نمیخوام پیگیرش بشم و ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین اول از همه که آدمی که کات میکنه ذهنش همش پیش اون طرفه سعی کن زمان بیشتری براش بزاری نزار زیاد تنها شه مگه اینکه واقعا به تنهایی نیاز داشته باشه. کارای متفرقه کنین باهم اجازه بده بهش که دوران ناراحتیش بگذرونه فقط یادآوری کن براش که پشتش هستی و تنها نیست

و اینکه بهش بگو همیشه که مشکل از طرف اون آقاست نه دوستت. آدم تو این دوران حس میکنه خودشه که مشکل داشته

واقعا چقدر طول میکشه تا یه کم عادت کنه شب و روزش گریه شده....معده درد حالت تهوع

من نمیدونم چه جوری میتونن اینقدر بی تفاوت باشن اونم میدونه که این چقدر حساس و احساساتیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز