rozkhanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 105 عنوان نازای 105 بازدید | 6 پست من همه را امتحان کردم گفتم شاید درمان بهتری باشه 1397/02/02 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_a عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 876 مشکلت چیه؟ مشکل از خودت؟ یا شوهرت؟ ازمایش و این چیزا انجام دادین؟؟ بنظرم نازایی دیگه وجود نداره.شاید اگه مشکلتون بززگ یاشه طبیعی باردار نشین.ولی اگه مشکل مالی نداشته باشین روش هایی هست برای بچه دار شدن.مثل ای وی اف و این چیزا. الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
باااانو عضویت: 1396/05/02 تعداد پست: 2195 مشکلت چیه؟ مشکل از خودت؟ یا شوهرت؟ ازمایش و این چیزا انجام دادین؟؟ بنظرم نازایی دیگه وجود نداره.شاید ... مشکل نازایی به نظرم اینه که نمیفهمن خودشون چه مشکلی دارن وگرنه بعد از فهمیدن درمان راحته فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
عسل_a عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 876 مشکل نازایی به نظرم اینه که نمیفهمن خودشون چه مشکلی دارن وگرنه بعد از فهمیدن درمان راحته خب دکتر که ادم میره.یکی تنبلی تخمدان داره.یکی شوهرش اسپرمش بی کیفیته یا تعدادش کمه.یا موارد یگه... بهرحال دکتر سه چیزی یهشون میگه که مشکل از کجاتونه. الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
باااانو عضویت: 1396/05/02 تعداد پست: 2195 خب دکتر که ادم میره.یکی تنبلی تخمدان داره.یکی شوهرش اسپرمش بی کیفیته یا تعدادش کمه.یا موارد یگه... ب ... من چند سال در گیر بودم تشخیص نمیدادن تا بعد ۷ سال مشکل مشخص شد دوماه بعد از درمان دخترم رو باردار شدم فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
عسل_a عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 876 من چند سال در گیر بودم تشخیص نمیدادن تا بعد ۷ سال مشکل مشخص شد دوماه بعد از درمان دخترم رو باردار شد ... خدارو شکر که تشخیص دادن و حل شد.🌷🌷 الهی.. گاهی.. یه نگاهی..