2777
2789
عنوان

کتاب تست

104 بازدید | 14 پست

سلام من میخوام کتاب تستامو رایگان بدم یه چندتاش جدیده حتی مثلا یه خط نخورده یه سریاشم خیلی خوندم خودم امسال با همینا قبول شدم پرستاری البته یه سری جزوه بوده که خیلی بزرگ بوده براهمین وقت نکردم بعضی کتاب تستارو بزنم :)اگه کسی میخواد من براش بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۹۰۰ بله دولتی شدم

افرین خوب که دولتی در اومدی تو تلگرام هم کانال هست برای رشته تجربی و.. میتونی اونجاهم پیدا کنی کتاباتو بزاری زوتر پیدا میشن کسایی که بخوان .

اینجا کم کنکوری و تجربی و.‌‌ پیدا میشه

من پشت کنکوری بودم کتاب زیستو میخوندم پشت سرش تست میزدم هرچی بیشتر بهتر  نکته هارو تا بهمن مینوشتم رو کاغذ چندتا دفتر نکته داشتم نزدیک کنکور وقت نشد همشو بخونم دیگه ننوشتم آنقدر تست میزدم و نکته هارو میخوندم از پاسخنامه حفظ شده بودم تقریبا 

برا فیزیک هم کلاس میدیدم جزوه ی کلاس رو حل میکردم بعد کتاب تست میزدم  نزدیکای کنکور برا جمع بندی قرن رو شرکت کردم 

شیمی هم جزوه سالیانه فراهانی رو میخوندم بعد تست میزدم بهمن بازرگان میزدم اما خود فراهانی میگه خیلی سبز تست بزنید 

ریاضی هم حیدری میدیدم بعد تست میزدم  

نزدیک کنکور  کنکورای سال قبل رو زدم فقط قلمچی یه جمعبندی هایی داره برا زیست اونارو خوندم